SPORTMASSZÁZS

Hatékony sportmasszázst keresel versenyzőid felkészítésére, vagy regenerálására?

Dinamikus Rapid Sportmasszázs

A Dinamikus Rapid Masszázs már önmagában is egy speciális Sportmasszázs, ám amikor sportolóknál alkalmazzák, célirányosan a terhelt izomcsoportokra koncentrálnak (pl. futóknál a lábakra, kajakozóknál a vállakra, stb.). A stílus különleges technikáit és a klasszikus sportmasszázs fogásait ötvözve a Rapid Masszázs kiválóan alkalmas felkészítő és/vagy regeneráló kezelésnek versenyek, edzések előtt/után.

“Edzőtáborunkban találkoztam először a Rapid Masszázzsal. Mit mondhatnék? Megváltás volt. Rövid, intenzív és mégis olyan mértékben segítette a regenerációt, annyira lelazított, hogy egészen más embernek éreztem tőle magam. Hosszabb távon óriási teljesítmény-növekedéshez vezet, ha ily módon segítjük az izmok, ízületek regenerációját. Ajánlom mindenkinek aki rendszeresen sportol, iktassa be ezt is a programba.”

Kovács Péter – kung-fu edző

Szimpatikus, felveszem a kapcsolatot!

 


Miért válassz minket?

A jó Sportmasszázsban elengedhetetlen a megfelelő ritmus kiválasztása, és annak megtartása a masszázs egész ideje alatt. Ezt – általában tudat alatt – minden sportmasszőr így csinálja. A ritmus egyenletessége és gyorsasága hatással van fiziológiánkra. Sportmasszázs végzésekor felkészítésnél a szívritmusnál picit gyorsabb, regenerálásnál kicsit lassabb ritmust célszerű választani a hatékonyság növeléséhez. Ezzel viszont a hagyományos sportmasszőrök többnyire nincsenek tisztában, illetve nincs gyakorlatuk ennek kivitelezésében. A Dinamikus Rapid Masszázs professzionális végzése megköveteli a ritmusérzéket, és annak masszázsban való alkalmazásának képességét. A rapid masszőrök közül sokan nem csak fizioterápiás, de zenei múlttal is rendelkeznek, ami a fentiek alapján garancia a jó Sportmasszázsra.

„Egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni arról az élményről, megújulásról és testi felfrissülésről, amit ez a fajta masszázs nyújtani tud. Nekem elég sok problémám van a hát-, deréktájékon, ezért is kissé szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, és nem vártam semmilyen nagy eredményt …de tévedtem…minden várakozásomat felülmúlta ez a kezelés!”

Halmai Richárd – futó, sportoló

Rendben, kérek ajánlatot!

 

Sportmasszázs – CSOMAGAJÁNLATAINK!

(Egy masszőr egy óra alatt 6-8 embert képes megmasszírozni!)

2-3 óra: 8.000 Ft/óra/masszőr
4-6 óra: 7.000 Ft/óra/masszőr
7-8 óra: 6.000 Ft/óra/masszőr

Fix létszám esetén:1.500 Ft/fő (minimum 15.000 Ft/masszőr értékű megrendelés esetén biztosított a kiszállás)

Áraink bruttóban értendőek!

Pest megyén belül ingyenes a kiszállás!

Hosszú távú, illetve kizárólagos együttműködés esetén egyéni ajánlat kérhető!