SAFRANYIK ZSOLT

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

A többiekhez hasonlóan én is szeretem a természetet és a természetességet. Emellett a sportolás tekinthető életem nagy „szerelmének”. 8 éves korom óta folyamatosan űzök valamilyen sportágat. Múltam részét képezi az öttusa, az erőemelés, valamint a gokart is. Utóbbiból, illetve fekvenyomásból országos bajnoki címig jutottam. Többféle küzdősportban is kipróbáltam magam, jelenlegi sportágaim a kettlebell, a futás, a strong body és a sportlövészet. Ez utóbbiból szintén magaménak tudhatok egy országos bajnoki címet.

Talán e múltnak is köszönhetem, hogy nagyon érdekel a spiritualitás és az egészségmegőrzés, és hogy nyitott vagyok más kultúrák és azok gyógymódjai felé is. Jelenleg Kahi-Healinget tanulok és gyakorlok, ami több különböző nép gyógyászati hagyományait és elveit igyekszik egyesíteni. Emellett van egy családi vállalkozásunk, amiben mágneses természetgyógyászati segédeszközöket gyártunk és forgalmazunk.

A masszázzsal először Latyák Pisti barátom révén kerültem kapcsolatba, az ő ajánlására végeztem el a Dinamikus Rapid Masszázs alapképzést, amit egyből magaménak éreztem. Azért tetszik ez a rendszer, mert határozott fizikai behatásokkal dolgozik úgy, hogy közben figyelembe veszi a testben futó energetikai pályákat is. Más szóval a keleti és nyugati kultúrát és tudást igyekszik fizikai síkon is egyesíteni, ami nekem nagyon szimpatikus. Az már csak hab a tortán, hogy nem kis sport értéke is van, mivel igazán dinamikus, lendületes, és a masszázs technikák mellett nagy hangsúlyt fektet az egész testes ergonomikus mozgásra, amire ha odafigyel az ember, akkor az izmokat erősíti, az ízületeket pedig kíméli. Ilyen egy jó sport, amivel ráadásul még másoknak is segíthet az ember, miközben műveli.

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

Biomágneses készülékek és eszközök forgalmazása

Tekintsd meg családi vállalkozásunk honlapját!

Keress bizalommal!