RENDEZVÉNY MASSZÁZS

Szeretnél valami igazán egyedi és színvonalas programot rendezvényedre?

Ajándékozz vendégeidnek Dinamikus Rapid Masszázst!

A ruhában, masszázsszéken végzett, egyszerű és praktikus Dinamikus Rapid Masszázs rendkívül közkedvelt, és nagyon illik szinte bármilyen jellegű rendezvényre. Kitűnő egészségmegőrző program, emellett energetizáló hatása miatt feldobja az emberek hangulatát, hozzájárul egy rendezvény résztvevőinek felhőtlen kikapcsolódásához, mentális és fizikális koncentráltságához, legyen szó konferenciákról, céges és családi rendezvényekről, egészség- és sportnapokról, vagy különböző fesztiválokról, utcabálokról.

„Örülök, hogy masszírozó hősökkel színesedett rendezvényünk. Folyamatosan jöttek a frissülni vágyók, csodálattal néztem az Egészségház munkáját és az emberek hálálkodását. Hihetetlen erőbedobás ez. Aki végzi, annak edzésben kell lenni hozzá rendesen. Szívből ajánlom őket mindenhová!”

László Miksa – rendezvényszervező, zenész (LB27 Reggae Camp)

Tetszik, felveszem a kapcsolatot!

 

Dinamikus Rapid Masszázs Dynamic Rapid Massage Nagy Krisztián

 

Miért jobb ez, mint a “rendes” székes masszázs?

Módszerünk célzott kidolgozásakor a hagyományos székes Irodai Masszázst vettük alapul, azt alakítottuk át és tettük hatékonyabbá. Akkoriban orvosokkal, mentősökkel, pszichológusokkal és sok más egészségügyi önkéntessel dolgoztunk együtt, nekik fejlesztettük ki ezt a technikát, hogy segítsük őket a hosszú műszakokban.  A kísérleti időkben sokszor kértük őket arra, hogy adjanak visszajelzést, mely technika alkalmazásakor mit éreznek, mitől lehetne szerintük még jobb, még hatásosabb a kezelés. A sok visszajelzés alapján eszközölt sok-sok változtatásnak, korrekciónak és fejlesztésnek köszönhetően ma már egy Dinamikus Rapid Masszázs foglalkozástól szinte szó szerint szárnyalnak az emberek. Többnyire arról számolnak be, hogy tele lettek energiával, “szétcsattannak” az egészségtől, és hogy össze sem lehet hasonlítani más masszázsokkal, amiket rendezvényeken kipróbáltak.

“A Dinamikus Rapid Masszázsban hihetetlen lehetőségek rejlenek, munkámban jómagam is 5 éve használom a technikát. A székes és irodai masszázsok közül egyértelműen kiemelkedik, a páciensek a feszültségek múlásáról, szabadon mozgó ízületekről és lebegő, örömteli érzésről számolnak be, már egy 8-10 perces kezelés után. Egy ilyen szolgáltatás bármilyen rendezvényen megállja a helyét, sőt emeli annak színvonalát.”

Gelléri János – pszichológus, masszőr, mászó

Nagyon szimpatikus, kérek ajánlatot!

 

 

Miért válassz mindenképp minket?

Ha 10 év tapasztalat, célirányos fejlesztés és a fentiek még nem győztek meg, akkor íme még egy nyomós érv. A Rapid Masszázs összes szakmai és technikai előnye mellett ezek a 8-10 perces foglalkozások hatékonyságuk mellett látványosak is, az emberek általában körülállják a standot, sorban állnak a szolgáltatásért, nem ritkán megtapsolják, és elismerően nyilatkoznak mind a masszőrökről, mind a rendezvény szervezőjéről, aki kitalálta és összehozta, hogy ott lehessenek. Egyszóval mindenki téged fog áldani ezért a programért, és ez bármennyire is túlzásnak tűnik, nem vicc és nem marketing. Sok éves, tapasztalat alapú meggyőződés rejtőzik e sorok mögött!

“A Rapid Masszázs fantasztikus színfoltja volt a konferenciánknak. A 600 résztvevő folyamatos munkát adott Sanyiéknak. Kezeik alól kikerülve feltöltődtünk, felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jó szívvel ajánlom, hatalmas élmény!!!”

Horváth Örs – főszervező (Integral European Conference)

Meggyőzött, szeretnék ilyet a rendezvényemre!

 

Rendezvény masszázs – CSOMAGAJÁNLATAINK!

(Egy masszőr egy óra alatt 6-8 embert képes megmasszírozni!)

2-3 óra: 8.000 Ft/óra/masszőr
4-6 óra: 7.000 Ft/óra/masszőr
7-8 óra: 6.000 Ft/óra/masszőr

Áraink bruttóban értendőek!

Pest megyén belül ingyenes a kiszállás!

A foglalkozás után 1-2 percnyi életmódtanácsadás díjmentesen igényelhető!

Hosszú távú, illetve kizárólagos együttműködés esetén egyéni ajánlat kérhető!