RENDEZVÉNYMASSZÁZS

Feldobnád rendezvényed valami igazán egyedi programmal?

kartechnika a Dinamikus Rapid Masszázsban

A rendezvénymasszázs egyre népszerűbb, és mi úttörők vagyunk benne!

A ruhában, masszázsszéken végzett, egyszerű és praktikus Dinamikus Rapid Masszázs rendkívül közkedvelt, és nagyon illik szinte bármilyen jellegű rendezvényre. Kitűnő egészségmegőrző program, emellett energetizáló hatása miatt feldobja az emberek hangulatát. Ily módon hozzájárul egy rendezvény résztvevőinek felhőtlen kikapcsolódásához, mentális és fizikális koncentráltságához, legyen szó konferenciákról, céges és családi rendezvényekről, baráti összejövetelekről, egészség- és sportnapokról, vagy különböző fesztiválokról, utcabálokról.

Ez a színvonalas szolgáltatás most a te rendezvényed fényét is emelheti.

„Örülök, hogy masszírozó hősökkel színesedett rendezvényünk. Folyamatosan jöttek a frissülni vágyók, csodálattal néztem az Egészségház munkáját, és az emberek hálálkodását. Hihetetlen erőbedobás ez. Aki végzi, annak edzésben kell lenni hozzá rendesen. Szívből ajánlom őket mindenhová!”

László Miksa (2017) rendezvényszervező, zenész – LB27 Reggae Camp

dynamic-rapid-massage1

Miért jobb ez, mint a “rendes” székes masszázs?

A Dinamikus Rapid Masszázst 2010 óta fejlesztjük célzottan rendezvényekre. Módszerünk kidolgozásakor a hagyományos, “rendes” Irodai Masszázst vettük alapul, azt alakítottuk át és tettük hatékonyabbá. Akkoriban orvosokkal, mentősökkel, pszichológusokkal és egészségügyi önkéntesekkel dolgoztunk együtt, nekik fejlesztettük ki ezt a technikát, hogy segítsük őket a hosszú műszakokban.

Nagy Sándor egy mentőst masszíroz egy fesztiválon

A kísérleti időkben sokszor kértük őket arra, hogy adjanak visszajelzést, mely fogás alkalmazásakor mit éreznek, mitől lehetne szerintük még jobb, még hatásosabb a kezelés. A visszajelzések alapján eszközölt sok-sok korrekció és fejlesztés után egyre inkább arról számoltak be, hogy tele lettek energiával és kevésbé fáradnak a munkában. Egyre többen adtak egyre pozitívabb visszajelzést. Szép lassan általános lett a vélekedés az egészségügyi bázisokon, miszerint az új kezelés már sokkal jobb és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos változat. A szakmai sikereket követően a “civil szférában” is kipróbáltuk az új szerzeményt, ahol szintén hatalmas sikere volt Európa szerte.

“Az Integral European Conference-en jelen volt a Rapid Massage Service is. Hihetetlen, hogy mindössze 10 percnyi masszázstól a testem mennyire laza lett. A nyakamból és a hátamból az összes feszültség elillant, és ami a legmeglepőbb, hogy utána még energikusnak is éreztem magam, méghozzá annyira, hogy nem volt szükségem utána se szünetre, se semmire. Nagyon szeretem ezt a masszázst, minden nap visszamentem a srácokhoz a konferencia alatt, hogy kapjak egyet.”

Katrijn Tack  Tubize, Belgium (projekt manager, transperszonális tanácsadó) – 2018

(fordítás: Nagy Sándor)

dinamikus-rapid-masszazs

Természetesen az első komolyabb sikerek után oktatni is elkezdtük a technikát. A nálunk továbbképződött masszőrök referenciái szintén önmagukért beszélnek.

“A Dinamikus Rapid Masszázsban hihetetlen lehetőségek rejlenek, munkámban jómagam is 5 éve használom a technikát. A székes és irodai masszázsok közül egyértelműen kiemelkedik, a páciensek a feszültségek múlásáról, szabadon mozgó ízületekről és lebegő, örömteli érzésről számolnak be, már egy 8-10 perces kezelés után. Egy ilyen szolgáltatás bármilyen rendezvényen megállja a helyét, sőt emeli annak színvonalát.”

Gelléri János (2018) – pszichológus, masszőr, mászó

IEC konferencia - Bécs

Miért érdemes minket választanod?

Ha a több mint 10 év tapasztalat, célirányos fejlesztés és a fentiek még nem győztek meg, akkor íme még egy nyomós érv. A Dinamikus Rapid Masszázs nem csak hatásos, de látványos is. Az emberek általában körülállják a standot, sorban állnak a szolgáltatásért, nem ritkán megtapsolják azt, és emellett elismerően beszélnek a rendezvény szervezőjéről is, aki kitalálta és összehozta ezt a programot.

Egyszóval mindenki téged fog áldani ezért a szolgáltatásért.

Ez bármennyire is túlzásnak tűnik, nem vicc és nem marketing. Sok éves, tapasztalat alapú meggyőződés rejtőzik e sorok mögött!

“A Rapid Masszázs fantasztikus színfoltja volt a konferenciánknak. A 600 résztvevő folyamatos munkát adott Sanyiéknak. Kezeik alól kikerülve feltöltődtünk, felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jó szívvel ajánlom, hatalmas élmény!!!”

Horváth Örs (2018) – főszervező – IEC

Rendezvény masszázs - Az EgészségHáz csapata a Regge Campen 2017-ben.

Mindemellett facebookos követőinknek (amennyiben jelzed ezt rendeléskor) 10 % kedvezményt biztosítunk árainkból. Ugyanitt a facebookon mindenféle ingyenes egészségfejlesztő technikát és praktikát osztunk meg rendszeresen. Érdemes tehát követned minket és élned a lehetőségekkel.

Facebook oldalunk itt