RENDEZVÉNYMASSZÁZS

Feldobnád rendezvényed valami igazán egyedi programmal?

A rendezvénymasszázs egyre népszerűbb, és mi úttörők vagyunk benne!

A ruhában, masszázsszéken végzett, egyszerű és praktikus Dinamikus Rapid Masszázs rendkívül közkedvelt, és nagyon illik szinte bármilyen jellegű rendezvényre. Kitűnő egészségmegőrző program, emellett energetizáló hatása miatt feldobja az emberek hangulatát. Ily módon hozzájárul egy rendezvény résztvevőinek felhőtlen kikapcsolódásához, mentális és fizikális koncentráltságához, legyen szó konferenciákról, céges és családi rendezvényekről, egészség- és sportnapokról, vagy különböző fesztiválokról, utcabálokról.

Ez a színvonalas szolgáltatás most a te rendezvényed fényét is emelheti.

„Örülök, hogy masszírozó hősökkel színesedett rendezvényünk. Folyamatosan jöttek a frissülni vágyók, csodálattal néztem az Egészségház munkáját, és az emberek hálálkodását. Hihetetlen erőbedobás ez. Aki végzi, annak edzésben kell lenni hozzá rendesen. Szívből ajánlom őket mindenhová!”

László Miksa (2017) rendezvényszervező, zenész – LB27 Reggae Camp

Rendezvény masszázs - Az EgészségHáz csapata a Regge Campen 2017-ben.

Miért jobb ez, mint a “rendes” székes masszázs?

A Dinamikus Rapid Masszázst 2010 óta fejlesztjük célzottan rendezvényekre. Módszerünk kidolgozásakor a hagyományos, “rendes” Irodai Masszázst vettük alapul, azt alakítottuk át és tettük hatékonyabbá. Akkoriban orvosokkal, mentősökkel, pszichológusokkal és egészségügyi önkéntesekkel dolgoztunk együtt, nekik fejlesztettük ki ezt a technikát, hogy segítsük őket a hosszú műszakokban.

Nagy Sándor egy mentőst masszíroz egy fesztiválon

A kísérleti időkben sokszor kértük őket arra, hogy adjanak visszajelzést, mely fogás alkalmazásakor mit éreznek, mitől lehetne szerintük még jobb, még hatásosabb a kezelés. A visszajelzések alapján eszközölt sok-sok korrekció és fejlesztés után egyre inkább arról számoltak be, hogy tele lettek energiával és kevésbé fáradnak a munkában. Egyre többen adtak egyre pozitívabb visszajelzést, és adták tudtunkra, hogy ez már sokkal jobb és sokkal hatékonyabb, mint a hagyományos változat. Ennek hatására nem sokkal később a “civil szférában” is kipróbáltuk.

Azóta szerzett referenciáink szintén magukért beszélnek.

“A Dinamikus Rapid Masszázsban hihetetlen lehetőségek rejlenek, munkámban jómagam is 5 éve használom a technikát. A székes és irodai masszázsok közül egyértelműen kiemelkedik, a páciensek a feszültségek múlásáról, szabadon mozgó ízületekről és lebegő, örömteli érzésről számolnak be, már egy 8-10 perces kezelés után. Egy ilyen szolgáltatás bármilyen rendezvényen megállja a helyét, sőt emeli annak színvonalát.”

Gelléri János (2018) – pszichológus, masszőr, mászó

Nyak- és derék mobilizáció a Dinamikus Rapid Masszázsban

Miért érdemes minket választanod?

Ha a több mint 10 év tapasztalat, célirányos fejlesztés és a fentiek még nem győztek meg, akkor íme még egy nyomós érv. A Dinamikus Rapid Masszázs nem csak hatásos, de látványos is. Az emberek általában körülállják a standot, sorban állnak a szolgáltatásért, nem ritkán megtapsolják azt, és emellett elismerően beszélnek a rendezvény szervezőjéről is, aki kitalálta és összehozta ezt a programot.

Egyszóval mindenki téged fog áldani ezért a szolgáltatásért.

Ez bármennyire is túlzásnak tűnik, nem vicc és nem marketing. Sok éves, tapasztalat alapú meggyőződés rejtőzik e sorok mögött!

“A Rapid Masszázs fantasztikus színfoltja volt a konferenciánknak. A 600 résztvevő folyamatos munkát adott Sanyiéknak. Kezeik alól kikerülve feltöltődtünk, felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jó szívvel ajánlom, hatalmas élmény!!!”

Horváth Örs (2018) – főszervező – Integral European Conference

kartechnika a Dinamikus Rapid Masszázsban
rendezvény masszázs a Samsara fesztiválon