Mások mondták rólunk


2023

„Ez egy angyal! Több napos bot járkálás után annyira helyre hozott, hogy eldobhattam a botomat és táncoltam. Köszönöm még egyszer Sanka!!!

Horotyák Dávid – Saalbach, Ausztria (zenész) – 2023


„Volt szerencsém itthon kipróbálni. Hegedűs Ági megmutatta a technikát, és zseniális. Teljesen felesleges összehasonlítgatni más időtartamú masszázsokkal. Sokáig dolgoztam irodákban, ahol csak rövid szünet áll rendelkezésre masszázzsal való feltöltődésre, és igyekeztem abból a 15 percből a legtöbbet kihozni. Nem szabad alábecsülni a jelentőségét.”

Sápi Gergő – Budakeszi (masszőr) – 2023


„A leghasznosabb az volt a dologban, hogy nem csak megtanította a helyes testtartást, hanem a hogyanját és miértjét is pontosan elmagyarázta, mely izmoknak milyen funkciója van, hogyan működnek, stb (amit aztán komolyan ki is kérdezett minden óra alkalmával, a „házi feladatra” kapott gyakorlatok bemutatásával együtt). Ezek megértésekor többször is volt Aha! élményem, ami sokat jelent, így jobban magamévá tudtam tenni a tanultakat.”

Hornyák Richárd – Budapest (projektmanager) – 2023

2022

„10 perc masszázs után úgy érzem, mintha meditáltam volna – kilövi a testem és az elmém egy légüres térbe, és eláraszt a teljes béke és nyugalom. A művészi mozdulatok pedig külön hatalmas élmény, nézni is csodás azt az átszellemülést, ahogy dolgoztok. Én biztos megyek hozzátok minden fesztiválon. Köszönet és hála.”

Szilárd Léna – Budapest (pszichológus) – 2022


„Égnek a csuklyás izmok, a bal lapockám mögötti rész is (klasszikus gitáros életérzés), és a koncert után a kapu vaskeretét is megfejeltem. Be is állt a nyakam, így egyetlen mentsváram és kívánságom a Rapid Masszázs. Szerencsémre időben érkezek, és már egyből a hetedik mennyországba kerülök Sanka kezei alatt, aki szétszed, majd összerak. Egy ponton már azt sem tudom, hogy hol vagyok, csak lebegek, a testem boldog, ellazulok, hagyom magam. Körülbelül végtelen időt tudnék ebben tölteni, de ugye ez itt nem a forever, hanem a rapid, így negyedóra alatt lettem új ember.”

Simon György – Budakeszi (zenész) – 2022


„Meg akartam kérdezni tőle, hogy mit csinál még az emberekkel a nyomogatáson és tekergetésen kívül? Csak mert azután a pár perc után annyira jól lettem, hogy majd egy órát feküdtem Istennel a fűben nevetgélve ? És két barátom is azt élte meg, hogy energetikailag nagyon helyre tette őket, és ki lettek cserélve.”

Mészáros Kinga – Budapest (pszichológus, bodywork instruktor) – 2022


 

„Nagyszerű csapat vagytok. Kitűnő munkát végeztetek az Evernessen.”

Peter Paul – Rabat, Málta (zenész, Tribali) – 2022


 

„A Rapid Masszázsról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Egy tesztelői konferencia helyszínén a standunk egyik gyöngyszeme volt Kata és Sanyi, akik szívüket-lelküket – és nem utolsó sorban fizikai erejüket is – beletették két napon keresztül a napi hat(!) órán át tartó folyamatos vendégáradatba. A standunknál kígyózó sorok álltak, köszönhetően többek között nekik is. Szakmailag – mind az én véleményem, mind a résztvevő vendégek véleménye szerint is – kiemelkedőt nyújtottak két napon keresztül, szinte megállás nélkül, fáradhatatlanul. Figyeltem őket munka közben; átszellemülten, a vendégre fókuszálva, egyedi igényeket figyelembe véve, tisztán és diszkréten dolgoznak. Ugyanezt a figyelmet éreztem megrendelőként is az egész munka során. Rugalmasak, pontosak és mérhetetlenül kedvesek, emberközpontúak. Szeretném velük a munkakapcsolatot fenntartani a továbbiakban is, és remélem, hogy a fenti sorokból kiderül, hogy csak ajánlani tudom őket. Ezúton is köszönöm a munkátokat!”

Bozsik Petra – Budapest (rendezvényszervező – Hustef konferencia) – 2022

2021

„Fenomenális élményt nyújtott ez a képzés, a dinamikája, a lüktetése. Nem is gondoltam, hogy ennyi van benne. Nagyon nagyon sok volt a gyakorlat, óriási tapasztalatot lehetett ebből szerezni, ami nagyon mélyen belénk ültetődött. Tényeg bennünk rezeg az egész. Harcművészként ahhoz szoktam, hogy vagy nem adom át az energiát, vagy ha átadom, akkor az összeset. Itt talán az volt a legnagyobb kihívás, hogy megtaláljam az arany középutat a lendülettel való munka során. Visszajelzéseik alapján ezzel a masszázzal 10-12 perc alatt tényleg elrepítettük a flow élménybe alanyainkat. Többen mondták, hogy ilyen élményben még nem volt részük. Egy ilyen képzést egybekötni egy fesztivállal ez valami csodálatos dolog. Azon gondolkoztam, hogy lehet olyat, hogy megbuktam és mégegyszer beiratkozok?”

Kovács Lajos – Szeghalom (karatemester, gerinctornász, masszőr – Everness DRM alapképzés) – 2021


„Fantasztikus volt, hogy egy fesztiválon a természetben tanultuk és gyakoroltuk a masszázst. Nagyon jó volt, hogy mindenféle típusú emberrel találkoztunk a gyakorlás során. Testalkat, kötöttség és személyiség szempontjából megtanultunk alkalmazkodni mindenféle emberhez. Nagy gyakorlat lett a kezünkben tőle. Maga a technika nekem egyszerre volt könnyű és nehéz. A ritmust felvenni nem volt gond. A légzést rátenni és az erősséget eltalálni az volt a kihívás, de egész jól alakult, úgy érzem. Szuper volt.”

Kovácsné Bánki Ilona – Szeghalom (gerinctornász, svédmasszőr – Everness DRM alapképzés) – 2021


„Nekem konkrétan életmentő volt a segítségetek a 8 és fél km-es rajt után, lábzsibbadással küzdve, a rám váró további 15 km előtt. Köszönöm még egyszer!”

Kiss Viktória – Budapest (futó, UlraBalaton futóverseny) – 2021


„A tudatom valahol nagyon messziről csak annyit érzékel, hogy a zene ütemére mozognak a végtagjaim. Teljesen relaxált állapotból élem át, ahogy ritmusra töltődnek a sejtjeim, ahogy tér vissza beléjük az élet, ahogy az energia újra áramlik a testemben. A masszázs előtti és utáni állapot között nagyjából annyi a különbség, mintha egy háborús övezetet varázsmanók a világ legcsodálatosabb környezetévé fejlesztették volna… mindezt 10 perc alatt. Jó újra a testemben lenni, jó újra kisimult, relaxált elmével érzékelni a külvilágot. Tíz perc, és konkrétan újjászületsz”

Bokor Krisztián – Budapest (fotóművész, slammer) – 2021


„Pár perc akkurátus kiropraktika csodát tett velünk. Kedves Sanka! Hálásan köszönöm neked és csapatodnak, hogy már oly sok éve fáradhatatlanul segítesz nekem és barátaimnak, hogy ép testben ép lelkek maradjunk a fesztivál-flow közepette! Minden alkalommal egy fantasztikus, felszabadult érzéssel állok föl a masszázsszékből! Erőmre kapok, és így képes leszek még sok jó energiát, élményt bevonzani, adni és kapni! Örülök, hogy vagytok és megismerhettelek titeket! Szívembe zártalak benneteket!

Kardos CsabaBudapest (nyelvész, fesztiválozó) – 2021

2020

„Szerencsére évek óta a Rapid Massage Service csapata szinte minden fesztiválon jelen van, ahol fellépek. Így már bevett szokásommá vált, hogy koncert előtt irány a masszázsszék. Az a 10 perc teljesen kicserél, feltölt. Intenzív, de nem fájdalmas, megmozgatja a letapadt izmaimat. Nagyon jó, hogy nem nyomást helyeznek az izmokra, hanem lendületből mozgatják azokat, ez sokkal hatásosabb. Így nem fáradtnak érzem magam masszázs után, hanem energiával töltöttnek, ami egy koncert előtt nem hátrány.”

Várnai Ákos – Budapest (zenész) – 2020


„Mindig öröm találkozni a rapid masszőrök csapatával a különböző, kisebb-nagyobb hazai fesztiválokon és rendezvényeken. Az éjt nappallá tévő mulatás, éjszakai dorbézolás és fellépések utáni kimerültségben betérni hozzájuk olyan, mint egy falat kenyér. Jó hangulatú, figyelmes, erős de határozott kezű, szeretetteljes csapat, szívből tudom ajánlani mindenkinek.”

Erdősi-Bóta BenceBudapest (zenész) – 2020


„Imádom a fesztiválokon a rapid masszázst. 10 perc (amit 20-nak érzek), és a lelkem új testbe érkezik, ahol nem maradnak esetleges blokkok, így az energia szabadon és akadálytalanul tud áramolni a kisujjamtól a fejem búbjáig. Ez felér egy kávéval, egy rapéval és egy energy ballal egyben. Ajánlom mindenkinek egy átbulizott éjszaka másnapján, egy várva várt koncertre/partira készülve, vagy csak úgy, bármikor!”

Burányi DóraBudapest (irodai dolgozó, fesztiválozó) – 2020

2019

“Az idei világbajnokságon a versenyek kezdete előtt egy nappal iszonyú izomgörcs állt a derekamba, még a kuplungot sem tudtam lenyomni a kocsimban. A Rapid Massage Service tényleg megmentette az életemet. A versenynapokon napi 2 kezelést vettem igénybe tőlük. Egy bemelegítőt verseny előtt, és egy regenerálót utána, aminek eredményeképpen nem csak rajthoz tudtam állni, de aranyérmet is nyertem. Nagyon tetszett a srácok profizmusa és odaadása. 5 csillag. Remélem még találkozunk!”

Federica Matteoli Torino, Olaszország (Evezős Masters világbajnok – Velence) – 2019


“Nem csak arra képesek, hogy egy csodálatos koreográfiával egyedi élménnyé tegyenek egy masszázst, de különleges technikájukban gyógymódot leltem a hosszú ideje fájó hátamra is. Mielőtt találkoztam velük, keresgéltem kínai akupunktőrök és amerikai neurokinetikus masszázsterapeuták között, hogy hatékonyabban segítsenek kompenzálni a gerincem kisebb-nagyobb deformitásait, amik a sok éves, sportszerű evezés miatt kialakultak. Egész idáig azonban Sanka és a nagyon képzett csapata bizonyultak ebben a legjobbnak. Annyira lenyűgözött amit tudnak, hogy én és a férjem is szeretnénk Magyarországra utazni, hogy jobban megismerjük őket és elsajátítsuk ezt a technikát.”

Anne-Marie Ozaki – Houston, USA (mozgáskorrekciós specialista, főiskolai gyógymasszőr oktató)2019


„A 2019-es Evezős Masters Világbajnokság kapcsán kerültem kapcsolatba a srácokkal, szolgáltatót kerestünk a verseny egyik kiegészítő egységének ellátására. Az első levélváltáskor már szimpatikusnak és megnyerőnek tűntek, amit a helyszínen is bizonyítottak. Az 5 napos, reggeltől estig tartó rendezvényen teljes kapacitással pörgött a Rapid Massage Service, és aki csak tehette, csodájára járt ennek a masszázs technikának. Szerencsémre én is kipróbálhattam a “portékát”, amit a mai napig nem felejtek. Megérte az a röpke negyedóra, amit a rendezvény forgatagából kiszakadva a fiúk kezei között tölthettem. Ha rendezvényt szervezel és szeretnéd a vendégeidet egy gyors, rendkívül intenzív masszázzsal is megörvendeztetni, akkor válaszd őket!”

Buda Gergő – Budapest (főszervező – Evezős Masters VB, rendezvény projektmenedzser – Sport-Events)2019


„Sanka és a Rapid Massage Service kiváló szolgáltatást nyújtottak két konferencián is, amin részt vettem. Frissültem náluk amikor csak tehettem, hogy a lehető legjobbat hozzam ki magamból a tanulás minden napján.”

Carly Anderson – Los Angeles, USA (vezetőtréner, mentor – Nemzetközi Trénerképző Szövetség)2019


„Rendszeresen elalszom a nyakam és a hátam, viszont a masszázs után mindig újult erőre kapok, ami nem csak aznapra tart ki. Így bátran kijelenthetem, hogy ez a technika negyed óra alatt képes a megváltásra!”

Császi József – Budapest (informatikus mérnök – Instructure Hungary)2019


„Rendszeresen masszíroztatunk Sanyival, a szervezés és a masszázs mindig gördülékenyen és megbízhatóan történik. Masszázsa változatos, mindig felüdülést okoz, sosem fájdalmas. Anatómiai ismereteinek köszönhetően az ember biztonságban érzi magát a kezei között. Rövid idő alatt is megtalálja a fájó pontokat, és azokat amelyek egy kis extra törődést igényelnek. Az ember sosem kapja ugyanazt a kezelést kétszer, és mindig elégedetten áll fel a székből.”

Plézer Viktor – Budapest (csoportvezető – Instructure Hungary)2019

2018

“Az Integral European Conference-en jelen volt a Rapid Massage Service is. Ez egy igazán jó ötlet volt a konferenciára, mivel ott szinte egész nap ültünk. Hihetetlen, hogy mindössze 10 percnyi masszázstól a testem mennyire laza lett. A nyakamból és a hátamból az összes feszültség elillant, és ami a legmeglepőbb, hogy utána még energikusnak is éreztem magam. Máskor mikor masszíroztatok, úgy belekényelmesedek, hogy nehezen jövök ki az élményből, általában még egy kicsit ülök és relaxálok utána. De ettől a különleges technikától annyira energikusnak éreztem magam, hogy nem volt szükségem utána se szünetre, se semmire. Nagyon szeretem ezt a masszázst, minden nap visszamentem a srácokhoz a konferencia alatt, hogy kapjak egyet.”

Katrijn Tack Tubize, Belgium (projekt manager, transperszonális tanácsadó) – 2018


“A Dinamikus Rapid Masszázsban hihetetlen lehetőségek rejlenek, munkámban jómagam is 5 éve használom a technikát. A székes és irodai masszázsok közül egyértelműen kiemelkedik, a páciensek a feszültségek múlásáról, szabadon mozgó ízületekről és lebegő, örömteli érzésről számolnak be, már egy 8-10 perces kezelés után. Egy ilyen szolgáltatás bármilyen rendezvényen megállja a helyét, sőt emeli annak színvonalát. Az irodai – rendezvényes kereteken kívül nálam falmászók felkészítésében/bemelegítésében is rendkívül hatékonynak bizonyul. A kimozgatásokon és dinamikus fogásokon keresztül a masszázs egyszerre növeli az izmok vérellátottságát, nyújtja az ízületeket, és segít a mászáshoz szükséges mentális fókusz elérésében is.”

Gelléri János Budakeszi (pszichológus, masszőr, mászó) – 2018


“A Rapid Masszázs fantasztikus színfoltja volt a konferenciánknak. A 600 résztvevő folyamatos munkát adott Sanyiéknak. Kezeik alól kikerülve, feltöltődtünk, felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jó szívvel ajánlom, hatalmas élmény!!!”

Horváth Örs Budapest (rendezvényszervező – IEC konferencia, étterem-tulajdonos – Nemo Fish & Chips) – 2018


“A Rapid Massage Service csapatához először a könnyed mosolyok, a végtelenül kedves és őszinte tekintetek vonzottak oda. Nem tudtam nem befeküdni a gyógyító kezeik alá. Nem bántam meg, új hátam lett! Már az első érintésnél éreztem, hogy mekkora tapasztalat és alázat van a kezekben, de emellett annyi lélek és szív is, hogy magamban át is kereszteltem Szív-Masszázsra!”

Ölvedi Gábor Budapest (zenész) – 2018


“A Rapid Masszázzsal először a fesztiválok egészségügyi részlegén találkoztam. A kezdeti időszakban szkeptikusan álltam a dologhoz, mondván biztosan semmit sem fog érni, nem fogja tudni beváltani a hozzáfűzött reményeket. Meglepetésemre ez nem így történt: nagyon energetizáló, frissítő hatással bírt minden szempontból (lelki, mentális és fizikai szinten), így nagyon szívesen vettem igénybe több alkalommal is a masszőrök szolgáltatásait. Ajánlani tudom mindenkinek!”

Orsós VeronikaBudapest (szociális munkás) – 2018


“A 2018-as nyári Everness Fesztiválon volt szerencsém a Dinamikus Rapid Masszázs tanfolyamhoz. Sanka (Nagy Sándor) tömör, ugyanakkor kellően alapos, informatív és érthető formában adta át nekünk az elméleti alapokat és a gyakorlati fogásokat. A hangulat mindig a tetőfokon, még ha pár nap után fáradtak voltunk, akkor is. A pörgős, precíz, energikus masszázs mozdulatokhoz ugyanilyen szuper csapat kapcsolódik. Nekem korábban semmilyen szakmai képzettségem és tapasztalatom nem volt a masszázs terén. Ennek ellenére, az ottani vendégek visszajelzései alapján, sikeresen sajátítottuk el a tananyagot. Hálásan köszönöm mindazt, amit ezzel kaptam, tanultam a masszázsról és önmagamról. Köszönöm a sok segítséget, barátságot, hangulatot, az örömteli pillanatokat, órákat, napokat. Bármerre is haladsz az utadon, ha vonzást érzel egy hasonló dolog iránt, itt érdemes “megállnod” és kipróbálni magad. Biztos vagyok benne, hogy csodás élményekkel, hatékony gyakorlati tapasztalatokkal és néhány új barátsággal fogsz tudni továbbhaladni.”

Csipkay Miklós Sopron (mozgás- és szemléletfejlesztő, zumba instruktor – Everness, DRM alapképzés) – 2018


“Maga a masszázs nagyon jól ki van találva, tényleg feldobja azt akin végezzük a technikát, 5-10 perc alatt kap a vendég egy olyan impulzust, dózist amivel egy jó darabig feldobódik, megemelkedik az energiaszintje, tovább tudja folytatni a napját jókedvűen, feltöltve.”

Orosz Tünde – Győr (masszőr, reflexológus – Everness, DRM alapképzés) – 2018


“A Rapid Masszázst 2018 nyarán, az Everness fesztiválon tanultam meg Sankától, akit egyrészt nagyon profinak tartok, emberileg hitelesnek, a humorával fűszerezett tanulás pedig egy élmény volt. A pörgős, jó hangulatú képzésen a vendégeket egy negyedórányi masszázzsal teljesen feltöltöttünk extra energiával.”

Barta Adrienn – Baja (masszőr – Everness, DRM alapképzés – 2018

2017

„Az egyik legjobb masszázst kaptam életemben. Nagyon feltöltött, és nagyon jól éreztem magam utána. Nagyon ajánlom Sankát, gyógyító kezei vannak.”

Jaki SmithGozo, Málta (ügyfélszolgálati manager, vezető, útkereső) – 2017


“Edzőtáborunkban találkoztam először a Rapid Masszázzsal. Mit mondhatnék? Megváltás volt. Rövid, intenzív és mégis olyan mértékben segítette a regenerációt, annyira lelazított, hogy egészen más embernek éreztem tőle magam. Hosszabb távon óriási teljesítmény-növekedéshez vezet, ha ily módon segítjük az izmok, ízületek regenerációját. Ajánlom mindenkinek aki rendszeresen sportol, iktassa be ezt is a programba.”

Kovács PéterBudapest (kung-fu edző) – 2017


„Örülök, hogy masszírozó hősökkel színesedett rendezvényünk. Folyamatosan jöttek a frissülni vágyók, csodálattal néztem az Egészségház munkáját és az emberek hálálkodását. Hihetetlen erőbedobás ez. Aki végzi, annak edzésben kell lenni hozzá rendesen. Szívből ajánlom őket mindenhová!”

László MiksaLadánybene (rendezvényszervező – Reggae Camp, zenész – LB27) – 2017

2016

„Kitűnő hét volt egy kitűnő csapattal, tele munkával és jó élménnyel. Az első napon azt gondoltam, talán probléma lehet, hogy nem egy nyelvet beszélünk, ám Sándor kitűnő oktató, és Krisztián is nagyon jól segített minket. Nagyon gyakorlat orientált volt a képzés, tehát nem is a beszéd számított elsődlegesen. Maga a technika pedig nagyon profi és célirányos. Mindössze 10 perc alatt képes úgy ellazítani, mint más masszázsok 30, vagy még több perc alatt.”

Hans Martin Drews Németország (folyami hajó dolgozó, masszőr – Everness, DRM alapképzés) – 2016


„Nagyon jól éreztem magam, sok mindent tanultam önmagamról, másokról. Tetszik, hogy ez a masszázs tökéletesen lényegretörő. Megmozgat, felfrissít, mindezt viszonylag rövid idő alatt teszi, egy rendezvényen pedig pont ez a lényeg. Örülök, hogy jelentkeztem a képzésre!”

Bátor Hajnalka Németország (folyami hajó dolgozó, masszőr – Everness, DRM alapképzés) – 2016


 „Nagyon jó volt a képzés. Kitűnő oktatónk volt, aki mindig ott volt, figyelt és segített mindenben. Emellett egy nagyszerű csapat is volt. Németországban, ahol élek már van némi gyakorlatom wellness masszázsokban és reikiben. Ez azonban egy teljesen más megközelítése a fizioterápiának. A tanfolyamon nagyon sokat segítettek a vendégek folyamatos visszajelzései. Örülök, hogy megtanulhattuk ezt a technikát.”

Falk Hoppe Lahnstein, Németország (fogtechnikus – Everness, DRM alapképzés) – 2016


„Nagyon jó volt ez a hét, egy teljesen különböző emberekből álló csapat kovácsolódott itt össze. Továbbá én svédmasszőrként már dolgozom, és most egy teljesen új megközelítését tanultam meg a masszázsnak. Nagyon nagy erőssége a képzésnek a gyakorlati oldal. Minden benne van, mindent be tud gyakorolni az ember, segítjük egymást mindenben.”

Pető Bálint Karlstad, Svédország (masszőr, elemző – Everness, DRM alapképzés) – 2016


„Nagyon nagy élmény volt. Fantasztikus volt megélni és megtanulni, amit ez a rendszer és a kidolgozója létrehozott, és átadott nekünk. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehettem!”

Czafikné Bakos Laura – Győr (kineziológus – Everness, DRM alapképzés) – 2016


„Szenzációs ötlet egy ilyen képzés a szervezők részéről. Egy olyan gyakorlati tudásra tettünk szert, amit máshol évekig tartó képzésen is nehéz megszerezni. Itt egész héten, minden nap, egyfolytában gyakorolhattunk különböző embereken. Egy ilyen tudást máshol, máshogyan nem lehet megszerezni. Ezt csinálni kell, az ilyet nem lehet könyvekből megtanulni.”

Latyák István – Dabas (birkózó, masszőr, csontkovács – Everness, DRM alapképzés) – 2016


„Lágy, simító masszázsokat végzek elsősorban, és kíváncsi voltam rá, hogy valami dinamikusabb, erőteljesebb stílusban is megállom e a helyem. És megálltam. Most, ez után a hét után nagyon fáradt vagyok, amellett, hogy nagyon fel is vagyok töltve. Ez egy gyors, ám annál hatékonyabb technika. Mindenképp megérte megtanulni, sőt szeretném csinálni is ezt!”

Tilless Mária Réka – Budapest (tánctanár, masszőr – Everness, DRM alapképzés) – 2016

2015

„Egy hihetetlenül intenzív élményben volt részem. Üzletemberként számomra nagyon fontos az idő és a hatékonyság. A hagyományos Irodai Masszázs időigénye és hatékonysága messze elmarad a Rapid Masszázséhoz képest. Kifejezetten tetszik, hogy sokat foglalkoznak a karokkal, érezhetően megindul a vérkeringés, amikor a vállamtól az ujjaim végéig ki vagyok húzva, és át vagyok ropogtatva. Mintha egy dézsa jeges vízbe mártózna meg az ember, pillanatok alatt felfrissít. Nagyon jó!”

Csizmadia Péter – Budapest (ügyvezető igazgató, cégtulajdonos – Global Invest Service Kft) – 2015


„Rendezvényszervezőként jó érzés azt hallani, hogy mindenkinek nagyon bejött a masszázs. És átélve ugyanez az én véleményem is. Egy energiabombát kaptam! Köszönet!”

László Ádám – Budapest (rendezvényszervező – Ubik Eklektik Fesztivál) – 2015


„Fel vagyok frissülve teljesen, legszívesebben elölről kezdeném a napot! Én szeretem az erőteljes masszázst, és kifejezetten tetszett, hogy alkalmazkodva hozzám ennek a kérésemnek eleget tettek. Ülőmunkához kitűnő választás ez a fajta masszázs. Mindenképp találkozunk még, abban maradtunk!”

Pongor Tünde – Budapest (irodavezető – Union Biztosító) – 2015


„Még sosem sikerült egyszer sem ellazulnom masszázs alatt, most először azonban abszolút sikerült. Nagyon tetszett, hogy nem csak a hátammal, vállammal, de mindkét karommal is foglalkoztak. A látszat ellenére abszolút nem fájdalmas egyik technika sem, még az sem, amelyik kívülről talán annak tűnhet. Nagyon kellemes!”

Borbély Csilla – Budapest (irodai dolgozó – Union Biztosító) 2015


„Kívülről fájdalmasnak néz ki, de egyébként egy nagyon jó érzés. A kéztől a háton át a derékig átmozgat, ülőmunkához tökéletes. Bevehető gyakorlat lehetne heti 1-2 alkalommal.”

Péter Ákos – Budapest (irodai dolgozó – Union Biztosító) – 2015


„Még soha nem volt részem ilyen masszázsban. Olyan már volt, hogy a hátamat, vállamat masszírozták itt az irodában, de hogy az egész karomat, sőt az ujjaimat is, meg kiropogtattak volna, ilyen még nem volt. Nagyon jó, szívesen ajánlom az ismerőseimnek!”

Brandtné Kiss Gyöngyi – Budapest (ügyfélszolgálati munkatárs – Union Biztosító) – 2015


„Nagyon kellemes, pláne ebben a munkakörben. Mielőtt bementem volna, fájt a nyakam és a vállam, most egyáltalán nem érzem. Teljesen ellazultam. A nyak és a kezek masszírozása volt a kedvenc részem. Irodai munkához tökéletes, akár minden héten igénybe venném!”

Paraszti Zsuzsanna -Budapest (ügyfélszolgálati munkatárs – Union Biztosító) – 2015


„Ez csodás! Nagyon jól éreztem magam. Voltam már máshol is, de ilyen jó, mélyreható, átmozgató masszázsban még nem volt részem! A csecsemők kivételével mindenkinek jó szívvel ajánlom!”

Juhász Józsefné – Budapest (irodai dolgozó – Union Biztosító) – 2015


„Csak a vállamra és a hátamra számítottam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jól esik majd a tenyeremnek és az ujjaimnak is. Bárkinek szívesen ajánlom!”

Hevesi Bea – Budapest (irodai dolgozó – Union Biztosító) – 2015


„Köszönöm Nektek ezt a pár napot. Nagyon sokat jelent és élveztem minden percét. Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, akiket megismerhettem. Most van egy kis hiányérzetem, hogy haza kell menni, de tényleg úgy fogom fel, hogy ez inkább a kezdete valaminek és nem a vége, amiért szomorúnak kéne lennem. Szóval iszonyat boldog vagyok, hogy bekerülhettem ebbe a fantasztikus csapatba. Remélem lesz folytatás!”

Nagy Annamária – Jászapáti (irodai dolgozó – Everness, DRM alapképzés) – 2015


“A 2015-ös Everness Fesztiválon végeztem. Egy válogatott csapatba kerültem be önéletrajz és motivációs levél útján. Nagyon különleges, csodálatos élmény volt  a tanfolyam, főleg élesben masszírozni már alatta. Azóta nyitottabb vagyok az emberekkel. Nagyon sokat tanultam, s tanulok azóta is, és dolgozni is járok a csapattal. Igazán felemelő élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Lőrincz Andrea – Szekszárd (nyelvtanár, táncos – Everness, DRM alapképzés) – 2015

2014

„Nincsenek szavaim, gondolataim… emlékeim tobzódnak, érzelmeim zuhatagként rám zúdulnak. Ez a kiömlő folyó mederélményt mélyít bennem, s ragyogóvá mossa lelkem. Megérint…, rajtam mindenütt lenyomatot hagy, ahogy érintő kezeitek lazították izmaimat. Könnyeimtől nedves Anyaföldbe ellazulva süppedek, kezeimmel testeteken ritmusra reppelek. Zene csendül, szívemben hangjegy pendül, Ég és Föld között lényem megrendül. Jelen vagyok a múltban, a pillanat oda szögezett, élő, értő arcok figyeltek, s egy- egy tekintet emlékem köteléke lett. Hiába áramlik, s Örökké alakul a táj, zenei szellő fülembe súgja, hogy Ne, Ne, Ne hagyjam abba. Mozdulatlan vagyok, legbelül most is masszírozlak titeket, zenélek és táncolok. Bennem van a bugi, s bennetek a tuti, szeretném ezt a nótát a végtelenségig fújni. Szemléltem, megéltem és felismertem, gazdagon búcsúzom, kincses sziget lettem. A köszönet csekély hangja a bennem uralkodó áramlatnak, így búcsúzóul annyit, nálam van a kék szalag még legalább a következő találkozásig. Viszontérintésre! Viki”

Hanzli-Kiss Viktória – Budapest (érintés- és mozgásterapeuta – Everness, alapképzés) – 2014


„Számomra a képzés teljesen új kapukat nyitott meg önmagammal kapcsolatban. Önismereti személyiségfejlesztőként végeztem, emellett már többféle masszázst is tanultam. Itt olyan dolgok jöttek ki belőlem, amikről fogalmam sem volt, hogy bennem vannak.”

Mészáros Rozália – Budapest (önismereti személyiségfejlesztő – Pszinapszis, alapképzés) – 2014

2013

„Király masszázst kaptam a Pszinapszison, másnapra a lapockám alól nyomtalanul eltűnt a fájdalom. Nagyon köszönöm annak a fiatalembernek, aki megmasszírozott!”

Wiesner Edina – Budakeszi (üzleti coach) – 2013


„Ez a fajta masszázs tényleg minden szinten átdolgozza és felpezsdíti az embert. Én teljesen újjászületve éreztem magam a kezelés után. Mindenkinek ajánlom, nemcsak ülő munkát végző embereknek!”

Kunkli Péter – Budapest (manager) – 2013


„Régen éreztem ilyet, legalább 10 kg lekerült a hátamról, a vállaimról, a derekamról, legalább is érzésre. Ezen felül úgy érzem, szellemileg is felfrissültem tőle! Sokkal jobban ment a munka, a tanulás. Köszönet érte!”

Kovács István – Gödöllő (informatikus – NAV, joghallgató) – 2013

2012

„Amit Tőletek kaptunk csak azok érthetik és érezhetik, akik tudják mi az, hogy Zeneterápiás Masszázs… Köszönjük, hogy ezzel is többek lehettünk. …és tudjátok: ”Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak nyomot a szívedben.”

Bodnár Zsófi, Kiszely Zoli – Gyöngyös (artisták – Sziget Fesztivál, alapképzés) – 2012


„Nagyon, de nagyon elégedett vagyok a masszázzsal, szinte szárnyaltam a kezelés után, olyan energia bombát kaptam. Nem győztem áradozni utána a barátaimnak. Nagy nagy köszönet és tisztelet.”

Kissné Jutka – Budapest (irodai dolgozó) – 2012


„Ez egy fantasztikus élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok! Ez a képzés úgy indult, hogy párom egy vasárnapi nap hazajött és mondta nekem, hogy elmehetnénk a Balaton Soundra ahol ezen az oktatáson vennénk részt. Először nem akartam elmenni, de mégis belementem, mert ilyen alkalom nem sűrűn adódik az ember életében! Mondanom sem kell, hogy nem bántam meg, hogy elmentünk, mert egy olyan élményben volt részem, amire mindig is emlékezni fogok! Nagyon jó kis csapat jött össze és az oktatás is jó hangulatban telt el. Az elején nem gondoltam volna, hogy ez a masszázs ennyire be fog jönni, de aki egyszer ezt megtanulja utána nem fog tudni róla lekattanni. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy ott lehettem!”

Csendesi Krisztina – Ceglédbercel (irodai dolgozó – Balaton Sound, alapképzés) – 2012


„Most jöttem haza a 2012-es Balaton Sound fesztiválról, egy masszőrképzésről. Szavakkal egyszerűen leírhatatlan élmény volt, ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Sokszor azon kaptam magam, hogy sokkal inkább egy hangszeres játékot tanulok, ahol a hangszer az ember. Nagyon jó volt a csapat, és a rossz idő ellenére nagyon jó volt a hangulat is. Megtanultam egy olyan frissítő masszázstechnikát, amit bárhol, bármikor alkalmazhatok, és tuti sikere lesz, csak egy szék kell hozzá. Köszönöm, hogy itt lehettem, áldom a szerencsém, hogy rátok találtam.”

Matis Iván – Dunaszerdahely, Szlovákia (thai masszőr – Balaton Sound, alapképzés) – 2012


„Sosem volt még részem ilyen masszázsban, mint amit itt kaptam. Mintha a testem nem is hozzám tartozna, hanem egy hangszer lenne a masszőr kezében! Leírhatatlan érzés volt, utána még órákig pörögtem.”

Váczi-Molnár Ágnes – Naas, Írország (irodavezető, masszőr) – 2012


 „Azon kevesek közé tartozom, akik nem szívesen vették igénybe a masszázst mindezidáig. De jelen esetben csoda történt, olyat tapasztaltam, hogy szégyen-ide vagy oda, naponta elviselném. Kivételes élményben volt részem, azóta reklámozom is, és ajánlom mindenkinek! Köszönöm!”

Banyári Istvánné – Dunavecse (egészségügyi vezető, szalontulajdonos – Mandala Szalon) – 2012


„Amit itt kaptam az iskolában, nem csupán egy oklevél. Nem csak egy szakma. Maga a jóság, ami itt megszerezhető. Szenzációs dolgokat tanul az ember, és nem csak a masszázs terén. Sanka a nagyon magas színvonalú tudományát önzetlenül adja át, mindemellett felhívja az ember figyelmét, hogy ez egy művészet is egyben, ahol kifejezheti magát az ember, és maradandót alkothat. A jó hangulatú óráknak és előadási stílusnak köszönhetően az egyetlen iskola, ahová még, még, még akarok járni. Ajánlom mindenkinek. Gyökerestül megváltoztatja az életedet. Mint az enyémet is. Köszönöm a lehetőséget!”

Kolozsvári Tamás Andor – Ceglédbercel (irodai dolgozó, graffitiművész, masszőr – Pálinka Fesztivál, alapképzés) – 2012

2011

„10 cm-rel a föld fölött járás, ez az érzés volt bennem a masszázs után. Ez volt a tökéletes levezetése egy ilyen intenzív vizsgaidőszaknak.”

Ónozó Lívia – Belgium (egészségügyi vezető, Sziget Fesztivál) – 2011


„Összehasonlíthatatlan élmény volt a hagyományos értelemben vett masszázshoz képest. Sok fajtáját kipróbáltam már, de ennél jobban semmi nem kapcsolt ki, nem lazított el és nem töltött fel. Az én munkámban ez kincset ér. Mindenkinek ajánlom!”

Hábentius Johanna – Tata (mentős, Sziget Fesztivál) – 2011


„Egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni arról az élményről, megújulásról és testi felfrissülésről, amit ez a fajta masszázs nyújtani tud. Nekem elég sok problémán van a hát-, deréktájékon, ezért is kissé szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, és nem vártam semmilyen nagy eredményt …de tévedtem…minden várakozásomat felülmúlta ez a kezelés!”

Halmai Richárd – Budapest (sportoló, fuvarozó) – 2011


„Nekem nagyon sokat segített a masszázs! Megkönnyebbültség töltött el utána. Könnyebben vettem az akadályokat és felfrissültem tőle! Azelőtt nem nagyon szerettem, ha masszíroznak, de kipróbáltam és nagyon bejött! Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!”

John Bonnie – Budapest (egészségügyi dolgozó, Sziget Fesztivál) – 2011


„Rettentő jó a masszás! Szuper a hangulat, hihetetlenül feldob, nagyon nagy élmény. Sokkal jobban érzem magam utána. Csak ajánlani tudom!”

Burgermeiszter Lívia – Esztergom (egészségügyi dolgozó) – 2011


„Sok masszázst kipróbáltam, mondhatni függő vagyok. Amióta azonban kaptam egy ilyet, azóta nem vagyok hajlandó máshova menni! Más masszázsnál 1-2 óra eufória, aztán minden a régi, de ez napokig feltölt, és hetekig nem fáj semmim. Nem akarok túláradni, de aki nem próbálja ki, egy fantasztikus élményt szalaszt el.”

Bencsics Anita – Csanádapáca (egészségügyi vezető, Sziget Fesztivál) – 2011

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas