Próbamasszázs

Amennyiben munkahelyedre vagy edzőtermedbe, rendszeres jelleggel szeretnéd megrendelni szolgáltatásunkat, úgy az első alkalommal nincs ára a kezeléseinknek. Csupán fel kell venned velünk a kapcsolatot, és kérned kell próbamasszázsunkat.

Pest megyén belül ingyenesen kiszállunk, a helyszínen pedig csak egy adományos dobozt teszünk ki, amibe ha úgy gondoljátok, a kezelések végén dobhattok valamennyi honoráriumot, de ez nem kötelező.

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

PRÓBÁLJ KI MINKET MOST! VESZÍTENI VALÓD NINCS!

FONTOS:

A próbamasszázs MAXIMUM 8 főre kérhető, azonban utána ha megrendeltek minket, 8 fő a MINIMUM létszám, amihez kimegyünk!

Próbamasszázs igénylése csak rendszeres megrendelés tervezése esetén lehetséges, ezért kérünk, hogy csak akkor élj ezzel a lehetőséggel, ha komoly érdeklődő vagy. Köszönjük megértésed!