OKTATÁS

Tanulnál valami olyat, ami egész életedben a hasznodra válik?

Önfejlesztő edzésprogram

A Rapid Massage Service nem csak egy vállalkozás, hanem egy iskola is. Ennek keretein belül egyrészt továbbképzést tudunk nyújtani masszőr kollégáknak azokból a technikákból és elvekből, amiket annak idején a fesztiválok orvosi csapatával kidolgoztunk; másrészt a Dinamikus Rapid Masszázst is meg lehet tanulni, közvetlenül annak megalkotójától. Ez utóbbi iskolánk fő profilja.

A különböző masszázstechnikák megismerése mellett képzési rendszerünk egy kitűnő önfejlesztő edzésprogram is. A helyes tartással és koncentrált légzéssel végzett, kifinomult mozgásgyakorlatok elsajátítása, valamint érzékszerveink célirányos fejlesztése nem csak a Dinamikus Rapid Masszázs, és a többi továbbképzésünk alapjainak és minőségének elengedhetetlen követelménye, de korlátaink megismerésében, tágításában, én- és testtudatunk fejlesztésében, koncentrációnk javításában, valamint immunrendszerünk erősítésében is nagy segítségünkre válik, a fizioterápia világán kívül is.

„Számomra a képzés teljesen új kapukat nyitott meg önmagammal kapcsolatban. Önismereti személyiségfejlesztőként végeztem, emellett már többféle masszázst is tanultam. Itt olyan dolgok jöttek ki belőlem, amikről fogalmam sem volt, hogy bennem vannak.”

Mészáros Rozália (2014, Pszinapszis tanfolyam) – önismereti személyiségfejlesztő, masszőr

Ha kíváncsi vagy, milyen technikákat és elveket tanulhatsz nálunk, tekintsd meg bemutatkozó kisfilmünket.

Amennyiben felkeltette érdeklődésedet, hogy masszőrként vajon hogyan növelheted meg hatékonyságodat és teherbírásodat, válassz alább továbbképzéseink közül.