NAGY SÁNDOR

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Természetkedvelő ember vagyok, és a mindennapokban – sportban, táplálkozásban, egészségfejlesztésben – is a természetességben hiszek. 2008 óta foglalkozom fizioterápiával, azon belül főleg masszázs- és mozgásterápiával. Legfőbb és egyben kedvenc szakterületem a légzés- és mozgásergonómia gyakorlati alkalmazása. Ezt elég magas szintre sikerült fejlesztenem, így a technikai rész mellett ebből is továbbképzést tudok nyújtani azon  kollégáimnak – és persze más szakmák képviselőinek is -, akiknek fáj a hátuk, nyakuk, derekuk a „sok munkától”, vagy szimplán csak szeretnék tökéletesíteni tudásukat, fejleszteni technikájukat, vagy növelni teherbíró képességüket.

Alapszakmámat tekintve gyógymasszőr vagyok, de azóta kitanultam a sportmasszázst és a népi csontkovácsolás alapjait is. Emellett nagy érdeklődést tanúsítok a keleti kultúrák és orvoslás iránt, így csak idő kérdése volt, hogy a tradicionális masszázsfajtákkal és koncepcióikkal is megismerkedjek, mint például a thai masszázzsal, vagy a Yumeiho-val. Ezen felül gerinctréner vagyok, különböző tartásjavító tornákat és edzéseket tartok, amikben a természetes mozgásminták visszaállításával próbálok a „passzív” masszázs mellett egyfajta „aktív” egészségfejlesztő technikát is a hozzám fordulók kezébe adni. A mozgás mellett különböző légzésfejlesztő gyakorlatokkal, és a mozgást támogató légzéstechnikákkal is foglalkozom bő egy évtizede. A légzésergonómia terén elsősorban a Qi Gong (csikung) technikájával tudok útmutatást adni a fejlődni vágyóknak, mely módszer a leginkább képes összehangolni a légzést a mozgással.

Két fő hobbim a zene és a Kung-Fu. 1998 és 2002 között aktív zenész voltam, majd a Tanítóképző főiskola évei alatt – eleinte hobbiból – elkezdtem elmélyedni a zeneterápiában. 2011-ben kezdtem masszázsokat oktatni, és még abban az évben megalapítottam saját iskolámat a Zeneterápiás Masszázs Iskolát, mely 3 éven keresztül működött. Ekkoriban a nagy nyári fesztiválok egészségügyi részlegén is dolgoztam, mint a masszázs részleg vezetője. Itt született meg a Dinamikus Rapid Masszázs, aminek sikerét és hatékonyságát látva, e 3 év tapasztalatát és esszenciáját felhasználva 2015-ben megalapítottam a Rapid Massage Service-t. Azóta ez a főállásom, oktatom, művelem és fejlesztem benne a Rapid Masszázst, feleségemmel Lucával afféle családi vállalkozásként működtetjük.

2013-ban pár év rendszertelenség után rendszeressé tettem az életemben másik fő hobbimat a Kung-Fu-t is. Ebből nagyon sok inspirációt merítek azóta is a mozgásom, a légzésem és az érzékszerveim fejlesztéséhez, aminek nagy hasznát veszem a munkában és a tanításban is.

Hiszek a természet bölcsességében és a természeti népek hagyományaiban, abban a tudásban, ami szájról szájra, nemzedékről nemzedékre terjed, és az elődök tapasztalataira épül. Emellett értékelem a modern kor és a tudomány sok vívmányát is. Arra törekszem, hogy a mai széthúzó, túlindividualizált világban a hagyományt és a modernitást megbékítsem egymással, hogy képviselőik ne ellenfélként tekintsenek egymásra, hanem meglátva, értékelve és elfogadva a másikat, saját kompetenciáikon belül közösen segíthessék a fejlődést. Jelenleg hagyományos kínai orvoslást tanulok.

 

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

MOZGÁS- ÉS LÉGZÉSERGONÓMIAI, RITMIKAI, VALAMINT TECHNIKAI TOVÁBBKÉPZÉS MASSZŐRÖKNEK (egyéni)

10.000 Ft (90 perc)

 

MOZGÁS- ÉS TARTÁSFEJLESZTŐ TORNA

10.000 Ft (60-70 perc)

 

DINAMIKUS IZOMLAZÍTÓ MASSZÁZS

10.000 Ft (50 perc)

 

MERIDIÁNMASSZÁZS KIMOZGATÁSSAL

10.000 Ft (60 perc)

 

MERIDIÁNMASSZÁZS A LÁBON + TALPMASSZÁZS

10.000 Ft (60 perc)

 

SPORTMASSZÁZS

10.000 Ft (50 perc)

 

FASCIA KEZELÉS

10.000 Ft (60 perc)

 

KÖPÖLYÖZÉS MASSZÁZZSAL

10.000 Ft (50 perc)

 

DINAMIKUS RAPID MASSZÁZS

3.000 Ft (15 perc)

 

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Telefonszámom: +36 70 600 4896

Emailcímem: sankabaster@gmail.com

 

Keress bizalommal!