NAGY SÁNDOR

Nagy Sándor

Természetkedvelő ember vagyok, és a mindennapokban – sportban, táplálkozásban, egészségfejlesztésben – is a természetességben hiszek. 2008 óta foglalkozom fizioterápiával, azon belül főleg masszázs- és mozgásterápiával. Legfőbb és egyben kedvenc szakterületem a légzés- és mozgásergonómia gyakorlati alkalmazása. Ezt elég magas szintre sikerült fejlesztenem, így a technikai rész mellett ebből is továbbképzést tudok nyújtani azon  kollégáimnak – és persze más szakmák képviselőinek is -, akiknek fáj a hátuk, nyakuk, derekuk a “sok munkától”, vagy szimplán csak szeretnék tökéletesíteni tudásukat, fejleszteni technikájukat, vagy növelni teherbíró képességüket.

Alap szakmámat tekintve gyógymasszőr vagyok, de azóta kitanultam a sportmasszázst és a csontkovácsolás alapjait is. Emellett nagy érdeklődést tanúsítok a keleti kultúrák és orvoslás iránt, így csak idő kérdése volt, hogy a tradicionális masszázsfajtákkal és koncepcióikkal is megismerkedjek, mint például a thai masszázzsal, vagy a Yumeiho-val. Ezen felül gerinctréner vagyok, különböző tartásjavító tornákat és edzéseket tartok, amikben a természetes mozgásminták visszaállításával próbálok a „passzív” masszázs mellett egyfajta „aktív” egészségfejlesztő technikát is a hozzám fordulók kezébe adni. A mozgás mellett különböző légzésfejlesztő gyakorlatokkal, és a mozgást támogató légzéstechnikákkal is foglalkozom bő egy évtizede. A légzésergonómia terén elsősorban a Qi Gong (csikung) technikájával tudok útmutatást adni a fejlődni vágyóknak, mely módszer a leginkább képes összehangolni a légzést a mozgással.

Szeretem a gyerekeket, szeretek velük foglalkozni, és szót is értek velük. Két fő hobbim a zene és a Kung-Fu. 1998 és 2002 között aktív zenész voltam, majd a Tanítóképző főiskola évei alatt – eleinte hobbiból – elkezdtem elmélyedni a zeneterápiában. 2011-ben kezdtem masszázsokat oktatni, és még abban az évben megalapítottam saját iskolámat a Zeneterápiás Masszázs Iskolát, mely 3 éven keresztül működött. Ekkoriban a nagy nyári fesztiválok egészségügyi részlegén is dolgoztam, mint a fizioterápiás részleg vezetője. Itt született meg a Dinamikus Rapid Masszázs, aminek sikerét és hatékonyságát látva, e 3 év tapasztalatát és esszenciáját felhasználva 2015-ben megalapítottam a Rapid Massage Service-t. Azóta ez a főállásom, oktatom, művelem és fejlesztem benne a Rapid Masszázst, feleségemmel Lucával afféle családi vállalkozásként működtetjük.

2013-ban pár év rendszertelenség után rendszeressé tettem az életemben másik fő hobbimat a Kung-Fu-t is. Ebből nagyon sok inspirációt merítek azóta is a mozgásom, a légzésem és az érzékszerveim fejlesztéséhez, aminek nagy hasznát veszem a munkában és a tanításban is.

Hiszek a természet bölcsességében és a természeti népek hagyományaiban, mindemellett nagyra értékelem a modern kor és a tudomány vívmányait. E gondolat mentén pedig hiszek az egységes, globális tudásban, amihez úgy lehet eljutni, hogy minél többféle módszert és nézőpontot vizsgál és tapasztal meg az ember, amikből aztán nyitott elmével és némi kreativitással kihámozza a közös nevezőt, a lényeget, az esszenciát.

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

MOZGÁS- ÉS LÉGZÉSERGONÓMIAI, VALAMINT TECHNIKAI TOVÁBBKÉPZÉS SVÉD-, GYÓGY- ÉS SPORTMASSZŐRÖKNEK (egyéni)

15.000 Ft (3 óra)

 

MOZGÁS- ÉS TARTÁSFEJLESZTŐ TORNA

8.000 Ft (60-70 perc)

 

SPORTMASSZÁZS

7.000 Ft (45 perc)

 

GYÓGYMASSZÁZS

7.000 Ft (45 perc)

 

CSONTKOVÁCSOLÁS

7.000 Ft (45 perc)

 

KÖPÖLYÖZÉS

5.000 Ft (30 perc)

 

 

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Telefonszámom: +36 70 600 4896

Emailcímem: sankabaster@gmail.com

 

Keress bizalommal!