NAGY-KIRÁLY LUCA

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

A természetességet és az Anyatermészetet kedvelő, gondolkodó, mégis ösztönből cselekvő ember vagyok. Az állatok és a növények fontos szerepet töltenek be az életemben, nagy odaadással és gondoskodással vagyok feléjük. Otthonunkban is sok növénnyel és több négylábú baráttal, avagy családtaggal (kutyákkal, macskákkal) élünk együtt, akiket árvaként fogadtunk örökbe.

Hiszek az ősi, tradicionális technikákban és tudásban, a gyógynövények és az ima erejében, az önismeretben és az életen át tartó tanulásban, fejlődésben, valamint a klasszikus férfi-női szerepekben. Ennek megfelelően főállású otthongondozó és „tűzőrző” vagyok, de a családi vállalkozásunkból is kiveszem a részem. Emellett kézműves dolgokat készítek, fülbevalókat, nyakláncokat, táskákat, oltárokat, miegymást.

Masszázzsal 2010 óta foglalkozom, eredetileg svédmasszőri képesítésem van. Eleinte ennek megfelelően csak a meghatározott technikákkal és masszázságyon dolgoztam. Később kikristályozódott bennem, hogy ezt lehet másképpen is, az adott személyre szabva, amit a teste, lelke és szelleme megkíván. 2014-ben ismertem meg Sanyit és az ő gyógyító művészetét. Mindkettőt nagyon megkedveltem.

A Rapid Masszázs elsajátítása közben nagyon szimpatikussá vált számomra ez a stílus, főként a kivitelezésének módja. Azt tapasztaltam ugyanis, hogy amikor széken dolgozunk, akkor sokkal könnyebben és sokkal többféleképpen tudjuk körbejárni alanyunkat. Ez pedig azt jelenti, hogy mindig tudunk úgy helyezkedni, hogy „középen” legyünk, és így mindig egyenletes terheléssel, szimmetrikusan tudunk dolgozni. Ezzel szemben egy masszázságy esetében gyakran oldalt állva, féloldalas terheléssel vagyunk kénytelenek tenni a dolgunkat.

Ötvöztem a Sanyitól tanult technikákat a fentebb leírt felismeréseimmel, így lett igazán kerek az, amit adni tudok Nektek.  2016-tól együtt csináljuk Sanyival a Rapid Massage Service-t, mint a mi kis családi vállalkozásunkat.  Az én feladatom főleg a háttérmunka (szervezés, számlázás, előkészületek, anyagbeszerzés,  stb), masszőrként ma már nem állok be a „frontvonalba”. Fesztiválokon, egy-egy hosszú munkanapon én vagyok a masszőrök masszőrre, illetve koordinátora, lelki és szellemi karbantartója. Emellett gondoskodok arról is, hogy mindig legyen mit enniük, inniuk. Szeretek úgy gondolni a Rapid Massage Service-re, mint a hivatásunkra és hobbinkra, amiből biztosítani tudjuk a családunk jövőjének alapját. Igazán szerencsések vagyunk, hogy ezt együtt csinálhatjuk.

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

RELAX MASSZÁZS

8.000 Ft (45 perc)

 

ENERGETIZÁLÓ TALPMASSZÁZS

5.000 Ft (30 perc)

 

ENERGETIZÁLÓ KARMASSZÁZS

5.000 Ft (30 perc)

 

 

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Telefonszámom: +36 30 441 3513

Emailcímem: lyarikacul@gmail.com

 

Keress bizalommal!