LATYÁK ISTVÁN

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Fiatal koromban aktívan, versenyszerűen sportoltam. Birkóztam 20 évig, mellette cselgáncsoztam és kyokushin karatéztam. A versenysport abbahagyása után tengerésztisztnek tanultam, és a kereskedelmi tengerhajózásnál dolgoztam egészen addig, ameddig családot nem alapítottam. A sportot ezután sem hagytam abba, Krav Maga-t és Systema-t űztem.

Ekkoriban ismerkedtem meg Shigeru Uemura -val, akitől évekig ősi japán gyógyászatot, KAMUNA-t tanultam. Mindig is érdekeltek a test-lélek-szellem összefüggései, és az ezen alapuló kezelések, s ezért mindig igyekeztem megtalálni az ezzel kapcsolatos módszereket és tapasztalati tudást. Elvégeztem a Magyar Népi Gyógyász Iskolát is, ahol a csontkovácsolás, az inazás, a köpölyözés és a piócázás alapjait sajátítottam el. Már ekkoriban voltak vendégeim, akik többnyire ízületi (csípő, térd, nyak, váll) és belső szervi problémákkal kerestek fel. Mivel gyógynövényekről is sokat tanultam, így komplexen tudtam segíteni az engem felkeresőkön.

Jártam Dr. Taraczközi István Természetgyógyász Akadémiájára akupreszúrát, kiropraktikát, és kinezio tapinget tanulni. Emellett tanultam Turi Leventétől meridián– és ideggyökmasszázst, Ming Chew-tól izompólya masszázst és rehabilitációt, az oroszoktól szellemi gerincállítást, itt a Rapid Massage Service-nél pedig Sankától Dinamikus Rapid Masszázst.

Gyakorlati ember vagyok, aki fontosnak tartja a személyspecifikusságot. Továbbá hiszem és vallom, hogy mindezen módszerek, eszközök és technikák egy globális, egységes tapasztalati tudás részei, amelyet minden hiteles gyakorló, kezelő úgy alkalmaz, ahogyan azt az ő saját képességei, adottságai lehetővé teszik. Ezt felismerve válhat képessé valaki a megszerzett tudáshoz hozzátenni mindazt, ami ő és a TEREMTŐ.

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

ÁLTALÁNOS ÁLLAPOTFELMÉRÉS, MANUÁLDIAGNOSZTIKA

15.000 Ft (60-90 perc)

 

TALPREFLEXOLÓGIÁS DIAGNOSZTIKA + KEZELÉS

15.000 Ft (60 perc)

 

TRIGGER TERÁPIA

15.000 Ft (60 perc)

 

TRIGGER FESZÜLTSÉGOLDÁS

10.000 Ft (40 perc)

 

CSONTKOVÁCSOLÁS, INAZÁS, KÖPÖLYÖZÉS

20.000 Ft (60-80 perc)

 

PENZEL-FÉLE AKUPUNKT MASSZÁZS

15.000 Ft (60 perc)

 

IDEGGYÖKMASSZÁZS, MERIDIÁNMASSZÁZS

15.000 Ft (60 perc)

 

SZELLEMI GERINCÁLLÍTÁS

25.000 Ft (120 perc)

 

TALP- ÉS LÁBMASSZÁZS + AJÁNDÉK DINAMIKUS RAPID MASSZÁZS

10.000 Ft (45 perc)

 

LÁGYLÉZER( 808 nm infra) KEZELÉS PROBLÉMÁS, GYULLADT ÍZÜLETEKRE, MŰTÉT UTÁNI GYÓGYULÁSI IDŐ LECSÖKKENTÉSÉRE

22.000 Ft (60 perc)

 

KAVITÁCIÓS- ILLETVE M1 ULTRAHANG KEZELÉSEK KÖTŐSZÖVETI OLDÁSRA

25.000 Ft (60 perc)

 

INTERPORTA, INTERFERENCIÁS ELEKTROTERÁPIA REHABILITÁCIÓS KEZELÉSEKRE

30.000 Ft (60 perc)

 

PIÓCÁS KEZELÉSEK ÍZÜLETEK, ÉRRENDSZER, VÉRNYOMÁS KEZELÉSÉRE

25.000 Ft + a piócák ára (60 perc)

 

Helyszín: 2373, Dabas, Óvoda u. 5.

Telefonszámom: +36 20 246 3006

Emailcímem: istvnlatyak@gmail.com

 

Keress bizalommal!