IRODAI MASSZÁZS

Jó vezetőként felelősséget érzel dolgozóid egészségéért, hangulatáért?

Munkahelyi Egészségmegőrző Program

A Rapid Massage Service saját fejlesztésű, modern fizioterápiás technikáját alkalmazva célul tűzte ki a munkahelyi egészségmegőrzést. A Dinamikus Rapid Masszázs az eredeti Irodai Masszázs, vagy más néven Manager Masszázs továbbfejlesztett változata, azonban alkalmazkodva az egyre rohanóbb világhoz, rövidebb idő alatt nagyobb hatékonysággal képes dolgozni, mint elődje.

“Üzletemberként számomra nagyon fontos az idő és az eredmény. A hagyományos Irodai Masszázs időigénye és hatékonysága pedig messze elmarad a Rapid Masszázséhoz képest. Itt a vállamtól egészen az ujjaim végéig át vagyok mozgatva. Mintha egy dézsa jeges vízbe mártózna meg az ember, pillanatok alatt felfrissít. Előszeretettel vesszük igénybe, és ajánljuk minden munkahelyre!”

Csizmadia Péter, ügyvezető igazgató (Global Invest Service Kft)

Jól hangzik, érdekel!

 

 

Miben különbözik a hagyományos Irodai Masszázstól?

Alkalmazkodva a jelenkor problémáihoz, elődjével ellentétben sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a karok izmainak és inainak átdolgozására, megnyújtására, valamint a vállöv célirányos kilazítására.  Ma ezekre sokkal nagyobb szükség van ülőmunka végzése esetén, mint 30-40 évvel ezelőtt, amikor az amerikai Szilícium-völgyben megszületett az Irodai Székes Masszázs ma ismert formája. Ha az okostelefonok és tabletek térhódítását figyelembe vesszük, akkor ma egy ember átlagosan 2-3-szor annyit görnyed egy nap, mint akkoriban. Emellett a gerinc megfelelő kimozgatása egyáltalán nem szerepelt a hagyományos változatban, míg egy mai, modern Dinamikus Rapid Masszázs foglalkozásnak ez is szerves részét képezi, ahogyan egészségünk általános megőrzésének is.

„Nagyon kellemes, pláne ebben a munkakörben. Mielőtt bementem volna, fájt a nyakam és a vállam, most egyáltalán nem érzem. Teljesen ellazultam. A nyak és a kezek masszírozása volt a kedvenc részem. Irodai munkához tökéletes, akár minden héten igénybe venném!”

Paraszti Zsuzsanna – ügyélszolgálati munkatárs (Union Biztosító)

Tetszik, lépjünk kapcsolatba!

 

 

Miért válassz minket?

Túl azon, hogy több mint 10 éves tapasztalattal rendelkező, többféle masszázsban és mozgásterápiában jártas fizioterapeuták vagyunk, a Dinamikus Rapid Masszázst célorientáltan dolgoztuk ki. A kezdetekben különböző orvosokon, pszichológusokon, egészségügyi dolgozókon és vezetőkön teszteltük, az ő visszajelzéseik alapján változtattuk, fejlesztettük az egyes technikákat, s fektettünk nagyobb hangsúlyt a vállakra, a karokra és a gerincre a kezelés alatt. Szakmai célunk az volt, hogy a mai, XXI. századi dolgozó – illetve munkán kívül is görnyedő – ember legfőbb gondjaira fókuszálva, minden felesleges mozdulatot elkerülve, minél rövidebb idő alatt minél hatékonyabbak lehessünk a problémák kezelésében (levertség, koncentráció-hiány, hátfájás, nyakfájás, derékfájás, stb), és minél hosszabb távra biztosítsuk a munkavállalók egészségét munkahelyükön és azon kívül.

„Sok masszázst kipróbáltam, mondhatni függő vagyok. Amióta azonban kaptam egy ilyet, azóta nem vagyok hajlandó máshova menni! Más masszázsnál 1-2 óra eufória, aztán minden a régi, de ez napokig feltölt, és hetekig nem fáj semmim. Nem akarok túláradni, de aki nem próbálja ki, egy fantasztikus élményt szalaszt el.”

Bencsics Anita, egészségügyi vezető (Sziget Fesztivál 2012)

Meggyőzött, kérek ajánlatot!

 

Irodai masszázs – CSOMAGAJÁNLATAINK!

(Egy masszőr egy óra alatt 4-5 embert képes megmasszírozni!)

2-3 óra: 8.000 Ft/óra/masszőr
4-6 óra: 7.000 Ft/óra/masszőr
7-8 óra: 6.000 Ft/óra/masszőr

Fix létszám esetén: 1.500 Ft/fő (minimum 15.000 Ft/masszőr értékű megrendelés esetén biztosított a kiszállás!)

Áraink bruttóban értendőek!

Pest megyén belül ingyenes a kiszállás!

A foglalkozás után 1-2 percnyi életmódtanácsadás díjmentesen igényelhető!

Hosszú távú, illetve kizárólagos együttműködés esetén egyéni ajánlat kérhető!