IRODAI MASSZÁZS

Felelősséget érzel dolgozóidért, kollégáidért?

gerincnyújtás és kimozgatás irodai masszázsban - Rapid Massage Service

Munkahelyi Egészségfejlesztő Program

A rendezvények sikerei mellett a Rapid Massage Service-zel a munkahelyi egészségfejlesztést is célul tűztük ki. Ennek keretein belül mi nem csak irodai masszázst, de akár egyéb prevenciós és koncentráció-növelő technikákat, szolgáltatásokat is felkínálunk a munkahelyeknek. Célunk, hogy a dolgozók egészségi- és kedélyállapotának javításával segítsük a vállalkozások hatékonyabb működését.

Most te is részt vehetsz ebben a programban a csapatoddal.

irodai masszázs

Vagy gördíts lejjebb a részletekért!

Speciális irodai masszázsunkról

A Dinamikus Rapid Masszázs az eredeti irodai masszázs, vagy más néven manager masszázs továbbfejlesztett változata, azonban alkalmazkodva az egyre rohanóbb világhoz, rövidebb idő alatt nagyobb hatékonysággal képes dolgozni, mint elődje.

“Üzletemberként számomra nagyon fontos az idő és az eredmény. A hagyományos irodai masszázs időigénye és hatékonysága pedig messze elmarad a Rapid Masszázséhoz képest. Itt a vállamtól egészen az ujjaim végéig át vagyok mozgatva. Mintha egy dézsa jeges vízbe mártózna meg az ember, pillanatok alatt felfrissít. Előszeretettel vesszük igénybe, és ajánljuk minden munkahelyre!”

Csizmadia Péter (2015) – ügyvezető igazgató – Global Invest Service Kft

A Rapid Massage Service csapata

Mégis miben különbözik ez a hagyományos irodai masszázstól?

Elődjével ellentétben sokkal nagyobb hangsúlyt fektet a karok izmainak és inainak átdolgozására, valamint a vállöv kilazítására.  Ma ezekre sokkal nagyobb szükség van, mint 30-40 évvel ezelőtt, amikor az amerikai Szilícium-völgyben megszületett az irodai székes masszázs eredeti formája. Ma egy ember átlagosan 2-3-szor annyit görnyed, mint akkoriban (több ülőmunka, okostelefonok, stb).

Emellett a gerinc megfelelő kimozgatása egyáltalán nem szerepelt a hagyományos változatban. Egy mai, modern Dinamikus Rapid Masszázs foglalkozásnak azonban ez is szerves részét képezi.

„Nagyon kellemes, pláne ebben a munkakörben. Mielőtt bementem volna, fájt a nyakam és a vállam, most ezt egyáltalán nem érzem. Teljesen ellazultam. A nyak és a kezek masszírozása volt a kedvenc részem. Irodai munkához tökéletes, akár minden héten igénybe venném!”

Paraszti Zsuzsanna (2015) – ügyélszolgálati munkatárs – Union Biztosító

irodai masszázs

Miért válassz minket?

Mert mi nem egy 1-2 hétvégés székmasszőr tanfolyamon végeztünk, amit követően csak a munkák alkalmával találkozunk, hanem azok mellett is folyamatosan gyakorlunk és képezzük magunkat hétről hétre, csapatban.

Emellett a Dinamikus Rapid Masszázst célorientáltan dolgoztuk ki. A kezdetekben különböző orvosokon, pszichológusokon és egészségügyi dolgozókon teszteltük, az ő visszajelzéseik alapján változtattuk, fejlesztettük az egyes technikákat. Szakmai célunk az volt, hogy a mai, XXI. századi dolgozó – illetve munkán kívül is görnyedő – ember legfőbb gondjaira fókuszálva, minden felesleges mozdulatot elkerülve, minél rövidebb idő alatt minél hatékonyabbak lehessünk a problémák kezelésében.

f2

Ezen kívül edzők, sportemberek és természetgyógyászok vagyunk, aminek köszönhetően egyéb egészségvédő programokkal és tanácsokkal is szolgálni tudunk, hogy a lehető legjobb kezekben legyetek.

Ha mindez még nem lenne elég, facebookos követőinknek (amennyiben jelzed ezt rendeléskor) 10 % kedvezményt biztosítunk árainkból, szóval érdemes követned minket. A kedvezmény mellett a facebookon mindenféle ingyenes egészségépítő praktikákat és módszereket is megosztunk.

Facebook oldalunk itt

„Sok masszázst kipróbáltam, mondhatni függő vagyok. Amióta azonban kaptam egy ilyet, azóta nem vagyok hajlandó máshova menni! Más masszázsnál 1-2 óra eufória, aztán minden a régi, de ez napokig feltölt, és hetekig nem fáj semmim. Nem akarok túláradni, de aki nem próbálja ki, egy fantasztikus élményt szalaszt el.”

Bencsics Anita (2011) – egészségügyi vezető – Sziget Fesztivál

f3