AJÁNLÁSOK

Gelléri János (2018, pszichológus, masszőr, mászó)

“A Dinamikus Rapid Masszázsban hihetetlen lehetőségek rejlenek, munkámban jómagam is 5 éve használom a technikát. A székes és irodai masszázsok közül egyértelműen kiemelkedik, a páciensek a feszültségek múlásáról, szabadon mozgó ízületekről és lebegő, örömteli érzésről számolnak be, már egy 8-10 perces kezelés után. Egy ilyen szolgáltatás bármilyen rendezvényen megállja a helyét, sőt emeli annak színvonalát. Az irodai – rendezvényes kereteken kívül nálam falmászók felkészítésében/bemelegítésében is rendkívül hatékonynak bizonyul. A kimozgatásokon és dinamikus fogásokon keresztül a masszázs egyszerre növeli az izmok vérellátottságát, nyújtja az ízületeket, és segít a mászáshoz szükséges mentális fókusz elérésében is.”

 

Horváth Örs (2018, rendezvényszervező, étterem-tulajdonos)

“A Rapid Masszázs fantasztikus színfoltja volt a konferenciánknak. A 600 résztvevő folyamatos munkát adott Sanyiéknak. Kezeik alól kikerülve, feltöltődtünk, felfrissültünk, kipihentük magunkat. Jó szívvel ajánlom, hatalmas élmény!!!”

 

Ölvedi Gábor (2018, zenész)

“A Rapid Massage Service csapatához először a könnyed mosolyok, a végtelenül kedves és őszinte tekintetek vonzottak oda. Nem tudtam nem befeküdni a gyógyító kezeik alá. Nem bántam meg, új hátam lett! Már az első érintésnél éreztem, hogy mekkora tapasztalat és alázat van a kezekben, de emellett annyi lélek és szív is, hogy magamban át is kereszteltem Szív-Masszázsra!”

 

Orsós Veronika (2018, szociális munkás)

“A Rapid Masszázzsal először a fesztiválok egészségügyi részlegén találkoztam. A kezdeti időszakban szkeptikusan álltam a dologhoz, mondván biztosan semmit sem fog érni, nem fogja tudni beváltani a hozzáfűzött reményeket. Meglepetésemre ez nem így történt: nagyon energetizáló, frissítő hatással bírt minden szempontból (lelki, mentális és fizikai szinten), így nagyon szívesen vettem igénybe több alkalommal is a masszőrök szolgáltatásait. Ajánlani tudom mindenkinek!”

 

Csipkay Miklós (2018, mozgás- és szemléletfejlesztő, zumba instruktor – Everness tanfolyam)

“A 2018-as nyári Everness Fesztiválon volt szerencsém a Dinamikus Rapid Masszázs tanfolyamhoz. Sanka (Nagy Sándor) tömör, ugyanakkor kellően alapos, informatív és érthető formában adta át nekünk az elméleti alapokat és a gyakorlati fogásokat. A hangulat mindig a tetőfokon, még ha pár nap után fáradtak voltunk, akkor is. A pörgős, precíz, energikus masszázs mozdulatokhoz ugyanilyen szuper csapat kapcsolódik. Nekem korábban semmilyen szakmai képzettségem és tapasztalatom nem volt a masszázs terén. Ennek ellenére, az ottani vendégek visszajelzései alapján, sikeresen sajátítottuk el a tananyagot. Hálásan köszönöm mindazt, amit ezzel kaptam, tanultam a masszázsról és önmagamról. Köszönöm a sok segítséget, barátságot, hangulatot, az örömteli pillanatokat, órákat, napokat. Bármerre is haladsz az utadon, ha vonzást érzel egy hasonló dolog iránt, itt érdemes “megállnod” és kipróbálni magad. Biztos vagyok benne, hogy csodás élményekkel, hatékony gyakorlati tapasztalatokkal és néhány új barátsággal fogsz tudni továbbhaladni.”

 

Orosz Tünde (2018, masszőr, reflexológus – Everness tanfolyam)

“Maga a masszázs nagyon jól ki van találva, tényleg feldobja azt akin végezzük a technikát, 5-10 perc alatt kap a vendég egy olyan impulzust, dózist amivel egy jó darabig feldobódik, megemelkedik az energiaszintje, tovább tudja folytatni a napját jókedvűen, feltöltve.”

 

Barta Adrienn (2018, masszőr – Everness tanfolyam)

“A Rapid Masszázst 2018 nyarán, az Everness fesztiválon tanultam meg Sankától, akit egyrészt nagyon profinak tartok, emberileg hitelesnek, a humorával fűszerezett tanulás pedig egy élmény volt. A pörgős, jó hangulatú képzésen a vendégeket egy negyedórányi masszázzsal teljesen feltöltöttünk extra energiával.”

 

Kovács Péter (2017, kung-fu edző)

“Edzőtáborunkban találkoztam először a Rapid Masszázzsal. Mit mondhatnék? Megváltás volt. Rövid, intenzív és mégis olyan mértékben segítette a regenerációt, annyira lelazított, hogy egészen más embernek éreztem tőle magam. Hosszabb távon óriási teljesítmény-növekedéshez vezet, ha ily módon segítjük az izmok, ízületek regenerációját. Ajánlom mindenkinek aki rendszeresen sportol, iktassa be ezt is a programba.”

 

László Miksa (2017, rendezvényszervező, zenész)

„Örülök, hogy masszírozó hősökkel színesedett rendezvényünk. Folyamatosan jöttek a frissülni vágyók, csodálattal néztem az Egészségház munkáját és az emberek hálálkodását. Hihetetlen erőbedobás ez. Aki végzi, annak edzésben kell lenni hozzá rendesen. Szívből ajánlom őket mindenhová!”

 

Hans Martin Drews (2016, folyami hajó dolgozó – Everness tanfolyam)

„Kitűnő hét volt egy kitűnő csapattal, tele munkával és jó élménnyel. Az első napon azt gondoltam, talán probléma lehet, hogy nem egy nyelvet beszélünk, ám Sándor kitűnő oktató, és Krisztián is nagyon jól segített minket. Nagyon gyakorlat orientált volt a képzés, tehát nem is a beszéd számított elsődlegesen. Maga a technika pedig nagyon profi és célirányos. Mindössze 10 perc alatt képes úgy ellazítani, mint más masszázsok 30, vagy még több perc alatt.”

 

Bátor Hajnalka (2016, folyami hajó dolgozó – Everness tanfolyam)

„Nagyon jól éreztem magam, sok mindent tanultam önmagamról, másokról. Tetszik, hogy ez a masszázs tökéletesen lényegretörő. Megmozgat, felfrissít, mindezt viszonylag rövid idő alatt teszi, egy rendezvényen pedig pont ez a lényeg. Örülök, hogy jelentkeztem a képzésre!”

 

Falk Hoppe (2016, fogtechnikus – Everness tanfolyam)

 „Nagyon jó volt a képzés. Kitűnő oktatónk volt, aki mindig ott volt, figyelt és segített mindenben. Emellett egy nagyszerű csapat is volt. Németországban, ahol élek már van némi gyakorlatom wellness masszázsokban és reikiben. Ez azonban egy teljesen más megközelítése a fizioterápiának. A tanfolyamon nagyon sokat segítettek a vendégek folyamatos visszajelzései. Örülök, hogy megtanulhattuk ezt a technikát.”

 

Pető Bálint (2016, masszőr, elemző – Everness tanfolyam)

„Nagyon jó volt ez a hét, egy teljesen különböző emberekből álló csapat kovácsolódott itt össze. Továbbá én svédmasszőrként már dolgozom, és most egy teljesen új megközelítését tanultam meg a masszázsnak. Nagyon nagy erőssége a képzésnek a gyakorlati oldal. Minden benne van, mindent be tud gyakorolni az ember, segítjük egymást mindenben.”

 

Czafikné Bakos Laura (2016, kineziológus – Everness tanfolyam)

„Nagyon nagy élmény volt. Fantasztikus volt megélni és megtanulni, amit ez a rendszer és a kidolgozója létrehozott, és átadott nekünk. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehettem!”

 

Latyák István (2016, épületgépész, birkózó – Everness tanfolyam)

„Szenzációs ötlet egy ilyen képzés a szervezők részéről. Egy olyan gyakorlati tudásra tettünk szert, amit máshol évekig tartó képzésen is nehéz megszerezni. Itt egész héten, minden nap, egyfolytában gyakorolhattunk különböző embereken. Egy ilyen tudást máshol, máshogyan nem lehet megszerezni. Ezt csinálni kell, az ilyet nem lehet könyvekből megtanulni.”

 

Tilless Mária Réka (2016, tánctanár, masszőr – Everness tanfolyam)

„Lágy, simító masszázsokat végzek elsősorban, és kíváncsi voltam rá, hogy valami dinamikusabb, erőteljesebb stílusban is megállom e a helyem. És megálltam. Most, ez után a hét után nagyon fáradt vagyok, amellett, hogy nagyon fel is vagyok töltve. Ez egy gyors, ám annál hatékonyabb technika. Mindenképp megérte megtanulni, sőt szeretném csinálni is ezt!”

 

Csizmadia Péter (2015, ügyvezető igazgató, cégtulajdonos)

„Egy hihetetlenül intenzív élményben volt részem. Üzletemberként számomra nagyon fontos az idő és a hatékonyság. A hagyományos Irodai Masszázs időigénye és hatékonysága messze elmarad a Rapid Masszázséhoz képest. Kifejezetten tetszik, hogy sokat foglalkoznak a karokkal, érezhetően megindul a vérkeringés, amikor a vállamtól az ujjaim végéig ki vagyok húzva, és át vagyok ropogtatva. Mintha egy dézsa jeges vízbe mártózna meg az ember, pillanatok alatt felfrissít. Nagyon jó!”

 

László Ádám (2015, rendezvényszervező)

„Rendezvényszervezőként jó érzés azt hallani, hogy mindenkinek nagyon bejött a masszázs. És átélve ugyanez az én véleményem is. Egy energiabombát kaptam! Köszönet!”

 

Pongor Tünde (2015, irodavezető)

„Fel vagyok frissülve teljesen, legszívesebben elölről kezdeném a napot! Én szeretem az erőteljes masszázst, és kifejezetten tetszett, hogy alkalmazkodva hozzám ennek a kérésemnek eleget tettek. Ülőmunkához kitűnő választás ez a fajta masszázs. Mindenképp találkozunk még, abban maradtunk!”

 

Borbély Csilla (2015, irodai dolgozó)

„Még sosem sikerült egyszer sem ellazulnom masszázs alatt, most először azonban abszolút sikerült. Nagyon tetszett, hogy nem csak a hátammal, vállammal, de mindkét karommal is foglalkoztak. A látszat ellenére abszolút nem fájdalmas egyik technika sem, még az sem, amelyik kívülről talán annak tűnhet. Nagyon kellemes!”

 

Péter Ákos (2015, irodai dolgozó)

„Kívülről fájdalmasnak néz ki, de egyébként egy nagyon jó érzés. A kéztől a háton át a derékig átmozgat, ülőmunkához tökéletes. Bevehető gyakorlat lehetne heti 1-2 alkalommal.”

 

Brandtné Kiss Gyöngyi (2015, ügyfélszolgálati munkatárs)

„Még soha nem volt részem ilyen masszázsban. Olyan már volt, hogy a hátamat, vállamat masszírozták itt az irodában, de hogy az egész karomat, sőt az ujjaimat is, meg kiropogtattak volna, ilyen még nem volt. Nagyon jó, szívesen ajánlom az ismerőseimnek!”

 

Paraszti Zsuzsanna (2015, ügyfélszolgálati munkatárs)

„Nagyon kellemes, pláne ebben a munkakörben. Mielőtt bementem volna, fájt a nyakam és a vállam, most egyáltalán nem érzem. Teljesen ellazultam. A nyak és a kezek masszírozása volt a kedvenc részem. Irodai munkához tökéletes, akár minden héten igénybe venném!”

 

Juhász Józsefné (2015, irodai dolgozó)

„Ez csodás! Nagyon jól éreztem magam. Voltam már máshol is, de ilyen jó, mélyreható, átmozgató masszázsban még nem volt részem! A csecsemők kivételével mindenkinek jó szívvel ajánlom!”

 

Hevesi Bea (2015, irodai dolgozó)

„Csak a vállamra és a hátamra számítottam, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jól esik majd a tenyeremnek és az ujjaimnak is. Bárkinek szívesen ajánlom!”

 

Nagy Annamária (2015, irodai dolgozó – Everness tanfolyam)

„Köszönöm Nektek ezt a pár napot. Nagyon sokat jelent és élveztem minden percét. Hálás vagyok mindenért és mindenkiért, akiket megismerhettem. Most van egy kis hiányérzetem, hogy haza kell menni, de tényleg úgy fogom fel, hogy ez inkább a kezdete valaminek és nem a vége, amiért szomorúnak kéne lennem. Szóval iszonyat boldog vagyok, hogy bekerülhettem ebbe a fantasztikus csapatba. Remélem lesz folytatás!”

 

Lőrincz Andrea (2015, nyelvtanár, táncos – Everness tanfolyam)

“A 2015-ös Everness Fesztiválon végeztem. Egy válogatott csapatba kerültem be önéletrajz és motivációs levél útján. Nagyon különleges, csodálatos élmény volt  a tanfolyam, főleg élesben masszírozni már alatta. Azóta nyitottabb vagyok az emberekkel. Nagyon sokat tanultam, s tanulok azóta is, és dolgozni is járok a csapattal. Igazán felemelő élmény, csak ajánlani tudom mindenkinek.”

 

Hanzli-Kiss Viktória (2014, érintés- és mozgásterapeuta – Everness tanfolyam)

„Nincsenek szavaim, gondolataim… emlékeim tobzódnak, érzelmeim zuhatagként rám zúdulnak. Ez a kiömlő folyó mederélményt mélyít bennem, s ragyogóvá mossa lelkem. Megérint…, rajtam mindenütt lenyomatot hagy, ahogy érintő kezeitek lazították izmaimat 🙂 Könnyeimtől nedves Anyaföldbe ellazulva süppedek, kezeimmel testeteken ritmusra reppelek. Zene csendül, szívemben hangjegy pendül, Ég és Föld között lényem megrendül. Jelen vagyok a múltban, a pillanat oda szögezett, élő, értő arcok figyeltek, s egy- egy tekintet emlékem köteléke lett. Hiába áramlik, s Örökké alakul a táj, zenei szellő fülembe súgja, hogy Ne, Ne, Ne hagyjam abba. Mozdulatlan vagyok, legbelül most is masszírozlak titeket, zenélek és táncolok. Bennem van a bugi, s bennetek a tuti, szeretném ezt a nótát a végtelenségig fújni. Szemléltem, megéltem és felismertem, gazdagon búcsúzom, kincses sziget lettem. A köszönet csekély hangja a bennem uralkodó áramlatnak, így búcsúzóul annyit, nálam van a kék szalag még legalább a következő találkozásig. Viszontérintésre! 🙂 Viki”

 

Mészáros Rozália (2014, önismereti személyiségfejlesztő – Pszinapszis tanfolyam)

„Számomra a képzés teljesen új kapukat nyitott meg önmagammal kapcsolatban. Önismereti személyiségfejlesztőként végeztem, emellett már többféle masszázst is tanultam. Itt olyan dolgok jöttek ki belőlem, amikről fogalmam sem volt, hogy bennem vannak.”

 

Kunkli Péter (2013, manager)

„Ez a fajta masszázs tényleg minden szinten átdolgozza és felpezsdíti az embert. Én teljesen újjászületve éreztem magam a kezelés után. Mindenkinek ajánlom, nemcsak ülő munkát végző embereknek!”

 

Kovács István (2013, informatikus, joghallgató)

„Régen éreztem ilyet, legalább 10 kg lekerült a hátamról, a vállaimról, a derekamról, legalább is érzésre. Ezen felül úgy érzem, szellemileg is felfrissültem tőle! Sokkal jobban ment a munka, a tanulás. Köszönet érte!”

 

Bodnár Zsófi, Kiszely Zoli (2012, artisták – Sziget tanfolyam)

„Amit Tőletek kaptunk csak azok érthetik és érezhetik, akik tudják mi az, hogy Zeneterápiás Masszázs… Köszönjük, hogy ezzel is többek lehettünk. …és tudjátok: \”Sok ember fog ki- és besétálni az életedbe, de csak az igaz barátok hagynak nyomot a szívedben.\”

 

Kissné Jutka (2012, irodai dolgozó)

„Nagyon, de nagyon elégedett vagyok a masszázzsal, szinte szárnyaltam a kezelés után, olyan energia bombát kaptam. Nem győztem áradozni utána a barátaimnak. Nagy nagy köszönet és tisztelet.”

 

Csendesi Krisztina (2012, irodai dolgozó – Balaton Sound tanfolyam)

„Ez egy fantasztikus élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok! Ez a képzés úgy indult, hogy párom egy vasárnapi nap hazajött és mondta nekem, hogy elmehetnénk a Balaton Soundra ahol ezen az oktatáson vennénk részt. Először nem akartam elmenni, de mégis belementem, mert ilyen alkalom nem sűrűn adódik az ember életében! Mondanom sem kell, hogy nem bántam meg, hogy elmentünk, mert egy olyan élményben volt részem, amire mindig is emlékezni fogok! Nagyon jó kis csapat jött össze és az oktatás is jó hangulatban telt el. Az elején nem gondoltam volna, hogy ez a masszázs ennyire be fog jönni, de aki egyszer ezt megtanulja utána nem fog tudni róla lekattanni. Még egyszer nagyon köszönöm, hogy ott lehettem!”

 

Matis Iván (2012, thai masszőr – Balaton Sound tanfolyam)

„Most jöttem haza a 2012-es Balaton Sound fesztiválról, egy masszőrképzésről. Szavakkal egyszerűen leírhatatlan élmény volt, ezt mindenkinek ki kell próbálnia. Sokszor azon kaptam magam, hogy sokkal inkább egy hangszeres játékot tanulok, ahol a hangszer az ember. Nagyon jó volt a csapat, és a rossz idő ellenére nagyon jó volt a hangulat is. Megtanultam egy olyan frissítő masszázstechnikát, amit bárhol, bármikor alkalmazhatok, és tuti sikere lesz, csak egy szék kell hozzá. Köszönöm, hogy itt lehettem, áldom a szerencsém, hogy rátok találtam.”

 

Váczi-Molnár Ágnes (2012, irodavezető, masszőr)

„Sosem volt még részem ilyen masszázsban, mint amit itt kaptam. Mintha a testem nem is hozzám tartozna, hanem egy hangszer lenne a masszőr kezében! Leírhatatlan érzés volt, utána még órákig pörögtem.”

 

Banyári Istvánné (2012, egészségügyi vezető, szalontulajdonos)

 „Azon kevesek közé tartozom, akik nem szívesen vették igénybe a masszázst mindezidáig. De jelen esetben csoda történt, olyat tapasztaltam, hogy szégyen-ide vagy oda, naponta elviselném. Kivételes élményben volt részem, azóta reklámozom is, és ajánlom mindenkinek! Köszönöm!”

 

Ónozó Lívia (2011, egészségügyi vezető)

„10 cm-rel a föld fölött járás, ez az érzés volt bennem a masszázs után. Ez volt a tökéletes levezetése egy ilyen intenzív vizsgaidőszaknak.”

 

Hábentius Johanna (2011, mentős)

„Összehasonlíthatatlan élmény volt a hagyományos értelemben vett masszázshoz képest. Sok fajtáját kipróbáltam már, de ennél jobban semmi nem kapcsolt ki, nem lazított el és nem töltött fel. Az én munkámban ez kincset ér. Mindenkinek ajánlom!”

 

Halmai Richárd (2011, sportoló, fuvarozó)

„Egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni arról az élményről, megújulásról és testi felfrissülésről, amit ez a fajta masszázs nyújtani tud. Nekem elég sok problémán van a hát-, deréktájékon, ezért is kissé szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, és nem vártam semmilyen nagy eredményt …de tévedtem…minden várakozásomat felülmúlta ez a kezelés!”

 

John Bonnie (2011, egészségügyi dolgozó)

„Nekem nagyon sokat segített a masszázs! Megkönnyebbültség töltött el utána. Könnyebben vettem az akadályokat és felfrissültem tőle! Azelőtt nem nagyon szerettem, ha masszíroznak, de kipróbáltam és nagyon bejött! Nagyon jó, mindenkinek ajánlom!”

 

Burgermeiszter Lívia (2011, egészségügyi dolgozó)

„Rettentő jó a masszás! Szuper a hangulat, hihetetlenül feldob, nagyon nagy élmény. Sokkal jobban érzem magam utána. Csak ajánlani tudom!”

 

Bencsics Anita (2011, egészségügyi vezető)

„Sok masszázst kipróbáltam, mondhatni függő vagyok. Amióta azonban kaptam egy ilyet, azóta nem vagyok hajlandó máshova menni! Más masszázsnál 1-2 óra eufória, aztán minden a régi, de ez napokig feltölt, és hetekig nem fáj semmim. Nem akarok túláradni, de aki nem próbálja ki, egy fantasztikus élményt szalaszt el.”

 

Kolozsvári Tamás Andor (2011, graffitiművész – Pálinka Fesztivál tanfolyam)

„Amit itt kaptam az iskolában, nem csupán egy oklevél. Nem csak egy szakma. Maga a jóság, ami itt megszerezhető. Szenzációs dolgokat tanul az ember, és nem csak a masszázs terén. Sanka a nagyon magas színvonalú tudományát önzetlenül adja át, mindemellett felhívja az ember figyelmét, hogy ez egy művészet is egyben, ahol kifejezheti magát az ember, és maradandót alkothat. A jó hangulatú óráknak és előadási stílusnak köszönhetően az egyetlen iskola, ahová még, még, még akarok járni. Ajánlom mindenkinek. Gyökerestül megváltoztatja az életedet. Mint az enyémet is. Köszönöm a lehetőséget!”