HEGEDŰS ÁGNES

2024  március óta tudhatom magam a Rapid Massage Service csapat tagjának. De hogyan is vezetett ide az út? MOZGÁS, TERMÉSZET, EGÉSZSÉGES ÉLETMÓD, CSALÁD – a legfontosabb pillérei az életemnek, ezen területeken tanultam, tapasztaltam sokat, és ezzel a tudással szeretnék segíteni az embereknek, hogy életminőségük javuljon.

Fiatal koromban több sportágat kipróbáltam, a legkedveltebbek a kézilabda, triatlon voltak. Miután megszülettek a gyermekeim, felhagytam ezekkel a sportokkal és a keleti mozgásformák felé fordultam. 2011-től a mai napig Szilágyi István harcművész mestertől tanulok, az ő általa kifejlesztett szinkron módszer (Synchron Method R) alapján edzek, tanítok. A MediBall sport és mozgásművészetet napi szinten gyakorlom, emellett emelt szintű MediBall oktatóként terjesztem, és foglalkozásokat tartok. Az alkalmazott speciális és egyedi módszereknek köszönhetően a mozgás tanulása során a gyakorlásban részt vevők az önkifejezés és az önmegvalósítás szintjére érnek. 30 évig általános, illetve középiskolában testnevelőként tevékenykedtem, a mai napig foglalkozom kisgyerekekkel, illetve fiatal felnőttekkel is edzések, táboroztatás keretén belül.  

Néhány évvel ezelőtt kezdtem el masszázzsal foglalkozni, lépésről lépésre képeztem magam: svédmasszázs, gyógymasszázs, shiatsu, rapid masszázs. A Rapid Massage Service-nél további képzéseken gyarapítottam tudásomat: meridián masszázst és zeneterápiás masszázst tanultam. Szeretek minél több időt a szabadban, természetben tölteni. Kertet művelek, az egészséges, természetes ételek híve vagyok. Amikor csak tehetem, túrázok, vadnövényeket gyűjtök. A JÓL-LÉTEMMEL szeretnék az embereknek mintát mutatni, hogy jóval túl az ötvenen is lehet aktív, egészséges, kreatív, örömteli életet élni. Mottóm: „Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed.” (MediBall)

 

A Rapid Massage Service mellett a következőkben fordulhatsz még hozzám:

 

 

SHIATSU KEZELÉS

10.000 Ft (60 perc)

 

MERIDIÁN MASSZÁZS

10.000 Ft (60 perc)

 

SVÉDMASSZÁZS, RELAXÁLÓ MASSZÁZS

10.000 Ft (60 perc)

 

DINAMIKUS RAPID MASSZÁZS

2.500 Ft (15 perc)

 

SZINKRON MÓDSZER EDZÉS

egyéni: 8.000 Ft (60 perc)

csoportos: 3.000 Ft/fő

 

Helyszín: 2760, Nagykáta, Kadarka u. 11.

Telefonszámom: +36 30 624 8213

Emailcímem: hegedusa.mediball@gmail.com

Keress bizalommal!