GERINCTORNA

MEGTANÍTUNK, HOGYAN NE LEGYÉL HÁT- ÉS DERÉKFÁJÓS

Ingyenes állapotfelméréshez csupán fel kell venned velünk a kapcsolatot!

Gerincünk épségének megőrzése, és tudatos támogatása nagyon fontos általános egészségi állapotunk óvásának szempontjából. Ha rossz tartással és mozgásmintákkal élünk, csigolyáink máshogyan és egyenlőtlenül terhelődnek, mindenféle tüneteket okozva testünk legkülönbözőbb pontjain. Egy jó és célirányos torna viszont segíthet megelőzni a problémákat, kiegyensúlyozni a gerincet, és meggátolni a további, kóros mozgásszervi elváltozásokat.

Mitől igazán jó egy ilyen torna?

Attól, hogy interaktív. Attól, hogy nem tüneteket kezel, hanem az okokat szünteti meg. Attól, hogy egy aktív módszertant és technikát ad a kezedbe, amit ha megtanulsz, akkor te segítesz vele magadon. Attól, hogy a belefektetett pénzért és időért cserébe nem szolgáltatást nyújt, hanem tudást ad, ami egész életeden át megmarad. Attól, hogy szép lesz tőle a tartásod.

gerinctorna

Kiknek ajánlott?

Gyerekeknek és fiatal felnőtteknek erősen javallott a későbbi problémák megelőzése végett, hogy fizikálisan egészséges felnőttekké váljanak. Különösen fontos ez a mai görnyedt, telefonnyomkodós trendek világában, a különböző tartáshibák kiküszöbölésének szempontjából. Emellett természetesen azok az idősebb felnőttek is hatékony megoldásra lelhetnek, akiknél már jelentkeztek a rossz tartásminták okozta fájdalmak. A torna célja az izmok, csontok és ízületek egyensúlyának megteremtése, illetve visszaállítása, hogy a gerinc egyenletesen és megfelelően terhelődjön.

gerinctorna-1

Miért válassz minket?

Azért, mert a mi oktatónk a legmodernebb és leghatékonyabb fizioterápiás elvek mentén tanít. Azért, mert nem csoportos órákat tart, hanem egyénit, tehát csak veled (vagy a gyermekeddel) foglalkozik, fókuszáltan. Azért, mert mind a felnőttekkel, mind a gyerekekkel szót ért. Azért, mert az ő szemlélete nem pusztán anatómiai, hanem holisztikus, mentálisan is odafigyel arra, akivel dolgozik. Azért, mert nála nem csupán “üres” gyakorlatokat tanulhatsz, hanem megmutatja mikor, hogyan, milyen sűrűn és milyen dinamikával lélegezz, és mire gondolj gyakorlás közben, hogy hatékonyabb legyél.

Szeretettel ajánljuk a témában iskolánk vezetőjét, aki nem csak gyógy- és sportmasszőr, de légzés-, mozgás- és tartásfejlesztő gerinctréner is.

Nagy Sándor

Hogy működik ez az egész?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, és időpontot egyeztettünk, egy polifoamra vagy szőnyegre, és kényelmes ruhára van szükséged. Oktatónkkal alkalmanként 60-70 percet töltesz elméleti és gyakorlati tanulással, élőben vagy online, ahogy szeretnéd. Az óra végeztével megbeszélitek, mi lesz a házi feladat.

Ha egy rövid távú programot szeretnél, akkor van egy 8 alkalmas bérletünk. Ezt felhasználva tulajdonképpen egy privát tanfolyamon veszel részt, mely során oktatónk segítségével el tudsz sajátítani egy megfelelően beállított, személyre szabott tartásjavító tornát. Ha a tanfolyam után ennek gyakorlására heti 4-5 alkalommal napi 30 percet rászánsz otthon, akkor nagy eséllyel enyhülnek rövid időn belül a tüneteid, tartásod pedig szép lassan visszatér az egészségeshez. Gyermekeknél és fiataloknál ugyanez megakadályozza a rossz minták rögzülését felnőttkorra.

Ha megveszed a 8 alkalmas bérletet, akkor egy alkalmat ajándékba adunk, valamint minden foglalkozás végén a vendégünk vagy egy Dinamikus Rapid Masszázsra!

(online torna esetén később is beválthatod, vagy elajándékozhatod a masszázskuponjaidat)

gerinctorna-berlet

Ha a tartásod normalizálása mellett más céljaid is vannak (például különböző mozgásminták elsajátítása sportoláshoz, vagy koncentrált, funkcionális edzések), azt jelezheted oktatónknak, aki ennek fényében foglalkozik veled, akár hosszabb távon is.

Mennyibe kerül?

Egy 60-70 perces alkalom díja

8.000 Ft

8 alkalmas bérlet tartásjavító vagy mozgásfejlesztő torna beállításához (7.000 Ft/alkalom)

56.000 Ft

Bérlet felhasználása utáni további alkalmak

6.000 Ft