GERINCTORNA

MEGTANÍTUNK, HOGYAN NE LEGYÉL HÁT- ÉS DERÉKFÁJÓS

Ingyenes állapotfelméréshez csupán fel kell venned velünk a kapcsolatot!

Gerincünk épségének megőrzése, és tudatos támogatása nagyon fontos általános egészségi állapotunk óvásának szempontjából. Ha rossz tartással és mozgásmintákkal élünk, csigolyáink máshogyan és egyenlőtlenül terhelődnek, mindenféle tüneteket okozva testünk legkülönbözőbb pontjain. Egy jó és célirányos torna viszont segíthet megelőzni a problémákat, kiegyensúlyozni a gerincet, és meggátolni a további, kóros mozgásszervi elváltozásokat.

Mitől igazán jó egy ilyen torna?

Attól, hogy interaktív. Attól, hogy nem tüneteket kezel, hanem az okokat szünteti meg. Attól, hogy egy aktív módszertant és technikát ad a kezedbe, amit ha megtanulsz, akkor te segítesz vele magadon. Attól, hogy a belefektetett pénzért és időért cserébe nem szolgáltatást nyújt, hanem tudást ad, ami egész életeden át megmarad. Attól, hogy szép lesz tőle a tartásod és a mozgásod.

gerinctorna

Kiknek ajánlott?

Gyerekeknek és fiatal felnőtteknek erősen javallott a későbbi problémák megelőzése végett, hogy fizikálisan egészséges felnőttekké váljanak. Különösen fontos ez a mai görnyedt, telefonnyomkodós trendek világában, a különböző tartáshibák kiküszöbölésének szempontjából. Emellett természetesen azok az idősebb felnőttek is hatékony megoldásra lelhetnek, akiknél már jelentkeztek a rossz tartásminták okozta fájdalmak. A torna célja az izmok, csontok és ízületek egyensúlyának megteremtése, illetve visszaállítása, hogy a gerinc egyenletesen és megfelelően terhelődjön.

gerinctorna-1

Miért válassz minket?

Azért, mert nekünk nem célunk, hogy hosszú időn át járj hozzánk. Pár alkalom alatt megtanítunk neked egy olyan rendszert és szemléletet, hogy a sok “AHA” élménytől akkora inspirációt kapsz, hogy magadtól is elkezdesz a mindennapjaidban a tartásoddal foglalkozni, sőt, még élvezed is, anélkül, hogy mondanánk (van, akinek már egy alkalom után nem kell visszajárnia).

Ha ez nem győzött meg, itt van még pár érv, hogy miért hozzánk gyere. Azért, mert a mi oktatónk a legmodernebb és leghatékonyabb fizioterápiás elvek mentén tanít. Mert ő nem csoportos órákat tart, hanem egyénit, tehát csak veled (vagy a gyermekeddel) foglalkozik, fókuszáltan. Azért, mert az ő szemlélete nem pusztán anatómiai, hanem holisztikus, tehát mentálisan és érzelmileg is odafigyel arra, akivel dolgozik. Mert nála nem csupán “üres” gyakorlatokat tanulhatsz, hanem megmutatja mikor, hogyan, milyen sűrűn és milyen dinamikával lélegezz, és mire gondolj gyakorlás közben, hogy hatékonyabb legyél. És végül azért, mert sok edzővel és gyógytornásszal ellentétben ő azt is elmondja és megmutatja neked, hogy melyik gyakorlatnak mi az értelme a mindennapokban, járás, mozgás, terhelés közben (a rendkívül motiváló “AHA” élmények jó része innen ered).

Szeretettel ajánljuk a témában iskolánk vezetőjét, aki nem csak gyógy- és sportmasszőr, de légzés-, mozgás- és tartásfejlesztő gerinctréner is.

Nagy Sándor

Hogy működik ez az egész?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot és időpontot egyeztettünk, egy polifoamra vagy szőnyegre, és kényelmes ruhára van szükséged. Oktatónkkal alkalmanként 60-70 percet töltesz elméleti és gyakorlati tanulással. Az óra végeztével, ha szükséges, megbeszélitek, mi lesz a házi feladat.

Természetesen egyesével is járhatsz órákra (lehet, hogy már az első óra után megkapod, amire szükséged van, és utána boldogan élsz tovább fájdalommentesen). Van azonban egy 5 alkalmas bérletünk is. Ezt felhasználva tulajdonképpen egy privát tanfolyamon veszel részt, melyet végigjárva garantáltan megtanulod azt az egyszerű de nagyszerű rendszert, aminek gyakorlására ha heti 4-5 alkalommal napi 30 percet rászánsz otthon, akkor nagy eséllyel enyhülnek rövid időn belül a tüneteid, tartásod pedig szép lassan visszatér az egészségeshez, és elfelejtheted a továbbiakban a gerincproblémákat. Gyermekeknél és fiataloknál ugyanez a tudás – persze gyakorlással együtt – megakadályozza a rossz minták rögzülését felnőttkorra.

Ha megveszed az 5 alkalmas bérletet, akkor kapsz némi kedvezményt az árból, továbbá minden foglalkozás végén a vendégünk vagy egy Dinamikus Rapid Masszázsra!

Ha a bérlet lejárása után továbbra is szeretnél órákra járni (mert jó a hangulat, tetszik a stílus, motivál, stb), természetesen megteheted, sőt, ekkor már egy kedvezőbb áron. Ha a tartásod normalizálása mellett más céljaid is vannak (például különböző mozgásminták elsajátítása sportoláshoz, vagy koncentrált, funkcionális edzések), azt jelezheted oktatónknak, aki ennek fényében foglalkozik veled, akár hosszabb távon is.

Mennyibe kerül?

Egy 60-70 perces alkalom díja

8.000 Ft

5 alkalmas bérlet

35.000 Ft

Bérlet felhasználása utáni további alkalmak

6.000 Ft