SZABI GREEN

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Eredeti szakmám szoftverfejlesztő, jelenleg is dolgozom ebben szabadúszóként. Emellett szeretek a természetben lenni, túrázni, valamint 4 éves korom óta biciklizek, ez a legfőbb hobbim. Elég mélyen bele is ástam magam ennek a rendkívül kellemes időtöltésnek az apró részleteibe. Nem csak úgy értem ezt, hogy bringával megyek ahová csak tehetem, hanem hogy ha úgy van kedvem, bármikor össze is rakok egyet az alapoktól.

A masszázs úgy jött, hogy már egy ideje gondolkodtam azon, hogy kellene valami az ülőmunka ellensúlyozására. Nekem is és a barátaimnak is. Nem sokkal később, 2016-ban találkoztam Sankával és a Rapid Masszázzsal a Gellért-hegyen, a Filozófusok kertjében egy szabadtéri rendezvényen. Eleinte csak kezelésekre jártam hozzá – és küldtem a barátaimat is -, majd 2 évre rá úgy döntöttem, hogy megcsinálom én is az alapképzést, hogy én is segíthessek az ismerőseimen és a családomon. Nagyon tetszett az egész már a tanfolyam alatt, és jó barátságba is kerültünk Lucával és Sankával. Nem volt hát más út, mint folytatni ez irányú tanulmányaimat, járni az edzésekre, és bekerülni a Rapid Massage Service-be.

Másik nagy hobbim a zene. Bár hangszeren sosem játszottam, de a tudatos zenehallgatás végigkísérte eddigi életemet. A zene – csakúgy, mint a biciklizés – jó barátom, „aki” sokszor segített már át életem nehezebb időszakain. Kedvenc stílusom a reggae.

Régóta járok a Reggae Camp fesztiválra, melynek lebonyolításában 2016 óta már szervezőként is részt veszek. A programok közül az én asztalom többek közt a „RasztaEgyetem”, ahol főként olyan előadásokat láthatnak évről évre az érdeklődők, amik a környezetvédelemben és az egészségmegőrzésben segítenek mélyebb ismereteket szerezni. Mély érdeklődésemet és elhivatottságomat e téma iránt 2019-ben egy permakultúrás bizonyítvány megszerzésével pecsételtem meg. Ugyanezen fesztiválon szintén én szervezem az „EgészségHázat” melynek keretein belül a Rapid Massage Service-zel is jelen vagyunk.