SPORTS MASSAGE

Hatékony sportmasszázst keresel edzőtermed, egyesületed számára, vagy céges sportnapra?

Dinamikus Sportmasszázs

A Dinamikus Rapid Masszázs már önmagában is egy speciális Sportmasszázs, ám amikor sportolóknál alkalmazzák, célirányosan a terhelt izomcsoportokra koncentrálnak (pl. futóknál a lábakra, kajakozóknál a vállakra, stb.). A stílus különleges technikáit és a klasszikus sportmasszázs fogásait ötvözve a Dinamikus Sportmasszázs kiválóan alkalmas felkészítő és/vagy regeneráló kezelésnek alkalmi vagy profi versenyek, edzések előtt/után. 

“5 éve használom a technikát. Az irodai – rendezvényes kereteken kívül nálam falmászók felkészítésében/bemelegítésében is rendkívül hatékonynak bizonyul. A kimozgatásokon és dinamikus fogásokon keresztül a masszázs egyszerre növeli az izmok vérellátottságát, nyújtja az ízületeket, és segít a mászáshoz szükséges mentális fókusz elérésében is.”

Gelléri János – pszichológus, masszőr, mászó

Érdekel, lépjünk kapcsolatba!

 

 

Kiknek ajánljuk?

Általánosságban kifejezetten ajánlott különböző céges sportnapokra, az ott alkalmilag sportoló dolgozók és családtagjaik segítésére, regenerálására. Emellett profi sportegyesületek részére is ajánlatos, akik szeretnének törődni versenyzőikkel. A Dinamikus Sportmasszázzsal sokkal hatékonyabban tudnak felkészülni a versenyekre, illetve regenerálódni azokat követően. Végül, de nem utolsó sorban pedig edzőtermekbe, edzőtáborokba is kitűnő választás az edzést támogató fizikai karbantartás céljából.

“Edzőtáborunkban találkoztam először a Rapid Masszázzsal. Mit mondhatnék? Megváltás volt. Rövid, intenzív és mégis olyan mértékben segítette a regenerációt, annyira lelazított, hogy egészen más embernek éreztem tőle magam. Hosszabb távon óriási teljesítmény-növekedéshez vezet, ha ily módon segítjük az izmok, ízületek regenerációját. Ajánlom mindenkinek aki rendszeresen sportol, iktassa be ezt is a programba.”

Kovács Péter – kung-fu edző

Szimpatikus, felveszem a kapcsolatot!

 


Miért válassz minket? Mitől jobb ez, mint a többi Sportmasszázs?

A jó Sportmasszázsban elengedhetetlen a megfelelő ritmus kiválasztása, és annak megtartása a masszázs egész ideje alatt. Ezt – általában tudat alatt – minden sportmasszőr így csinálja. A ritmus egyenletessége és gyorsasága hatással van fiziológiánkra. Sportmasszázs végzésekor felkészítésnél a szívritmusnál picit gyorsabb, regenerálásnál kicsit lassabb ritmust célszerű választani a hatékonyság növeléséhez. Ezzel viszont a hagyományos sportmasszőrök többnyire nincsenek tisztában, illetve nincs gyakorlatuk ennek kivitelezésében. A Dinamikus Rapid Masszázs professzionális végzése megköveteli a ritmusérzéket, és annak masszázsban való alkalmazásának képességét. A rapid masszőrök közül sokan nem csak fizioterápiás, de zenei múlttal is rendelkeznek, ami a fentiek alapján garancia a jó Sportmasszázsra.

„Egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni arról az élményről, megújulásról és testi felfrissülésről, amit ez a fajta masszázs nyújtani tud. Nekem elég sok problémám van a hát-, deréktájékon, ezért is kissé szkeptikus voltam a dologgal kapcsolatban, és nem vártam semmilyen nagy eredményt …de tévedtem…minden várakozásomat felülmúlta ez a kezelés!”

Halmai Richárd – futó, sportoló

Rendben, kérek ajánlatot!

 

Sportmasszázs – CSOMAGAJÁNLATAINK!

(Egy masszőr egy óra alatt 6-8 embert képes megmasszírozni!)

2-3 óra: 8.000 Ft/óra/masszőr
4-6 óra: 7.000 Ft/óra/masszőr
7-8 óra: 6.000 Ft/óra/masszőr

Fix létszám esetén:1.500 Ft/fő (minimum 15.000 Ft/masszőr értékű megrendelés esetén biztosított a kiszállás)

Áraink bruttóban értendőek!

Pest megyén belül ingyenes a kiszállás!

Hosszú távú, illetve kizárólagos együttműködés esetén egyéni ajánlat kérhető!