EDZÉSEK, WORKSHOPOK

Kedves Érdeklődő!

Várunk szeretettel iskolánk 3 órás edzésein és elméleti foglalkozásain, ahol saját képességeidnek és szorgalmadnak megfelelő ütemben állhatsz neki megtanulni a Dinamikus Rapid Masszázst. Emellett egész napos, különleges workshopjainkon, valamint a havonta megrendezett, teázással egybekötött ‘Teatröszt filozófiai délutánunkon’ is szeretettel látunk. Arra kérünk, hogy amennyiben jönnél valamelyik programunkra, úgy telefonon vagy emailben jelentkezz be rá.

Köszönettel: RMS


A következő edzések időpontjai

2023. november 03 (péntek) 14:00 – 17:00 (elmélet)

2023. november 03 (péntek) 17:00 – 20:00

2023. november 17 (péntek) 17:00 – 20:00

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Kérünk, hogy pontosan érkezz az edzésekre. Ezek nem egész napos foglalkozások. Az első fél órában olyan fontos felkészítő mozgás- és chi-kung gyakorlatok vannak, amik nem csak a sérülésveszélyt csökkentik le, de létrehoznak egyfajta csoportenergiát, amiből ha kimaradsz, az nem tesz jót se neked, se a többieknek. Köszönjük, hogy komolyan veszed ezt!


Mennyibe kerül?

Mi a munkáinkból élünk elsősorban, nem az oktatásból. Utóbbit egy nemes és nagyon fontos küldetésnek érezzük, főleg a mai megtébolyult világban, és mindenki számára szeretnénk biztosítani, nemtől, kortól és társadalmi helyzettől függetlenül. Éppen ezért ahogy képzéseink rendhagyóak, úgy azok honorálása is. 2022-től ez tehát a következőképp működik nálunk.

edzéseken és elméleti tanításokon való részvétel

ADOMÁNY ALAPÚ

‘Teatröszt filozófiai délutánon’ való részvétel

INGYENES

workshopokon való részvétel

KÜLÖN KIÍRVA MINDEN WORKSHOPHOZ (gördíts lejjebb)


A következő workshopok időpontjai

Inazás, kenés, kötőszöveti terápia

(a népi gyógyászat fortélyai a manuálterápiában)

2023. november 18. (szombat) 10:00 – 18:00

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Ár: 35.000 Ft/fő

A workshopot tartja

Latyák István

népi gyógyász, csontkovács, masszőr

Figyelem! A létszám limitált!


A következő ‘Teatröszt filozófiai délután’ időpontja

Minden hónap első vasárnapja, 14:00-18:00 óráig, Budaörsön. Szintén telefonon vagy emailben jelentkezz be rá

Figyelem! A létszám limitált!


Mi van azokkal, akik messze vannak?

Amennyiben messze laksz/laktok és nem áll módotokban Budaörsre járni edzésre és/vagy workshopra, úgy nyitottak vagyunk arra is, hogy adott esetben az országban máshol tartsunk foglalkozásokat. Annyi, hogy előzetes egyeztetés után ennek a megszervezését nektek kell megoldani (étel, ital, hely, és hogy legyenek emberek).


Privát edzések

Ha privát edzésekre szeretnél járni, arra is van lehetőség Budaörsön, 12.000 Ft/90 perc áron, csupán megbeszélés és egyeztetés kérdése.

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Tudtad? Facebook oldalunkon mindenféle ingyenes és hasznos egészségvédő technikát és módszert osztunk meg rendszeresen. Kövess minket, hogy te is tudj szemezgetni ezek közül!

Facebook oldalunk itt