EDZÉSEK, ÓRÁK, WORKSHOPOK

Kedves Érdeklődő!

Várunk szeretettel iskolánk 3 órás edzésein és elméleti foglalkozásain, ahol saját képességeidnek és szorgalmadnak megfelelő ütemben állhatsz neki megtanulni a Dinamikus Rapid Masszázst. Emellett egész napos, különleges workshopjainkon, valamint a havonta megrendezett, szertartásos teázással egybekötött ‘Tea-tröszt’ filozófiai délutánjainkon is szeretettel látunk. Arra kérünk, hogy amennyiben jönnél valamelyik programunkra, úgy telefonon vagy emailben jelentkezz be rá.

Köszönettel: RMS

A következő órák és edzések időpontjai

2024. május 11 (szombat) 14:00 – 17:00 (elmélet)

2024. május 11 (szombat) 17:00 – 20:00 (gyakorlat)

2024. május 24 (péntek) 14:00 – 17:00 (elmélet)

2024. május 24 (péntek) 17:00 – 20:00 (gyakorlat)

(júniustól októberig nyári szünet!)

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Kérünk, hogy pontosan érkezz az edzésekre. Ezek nem egész napos foglalkozások. Az első fél órában olyan fontos felkészítő mozgás- és chi-kung gyakorlatok vannak, amik nem csak a sérülésveszélyt csökkentik le, de létrehoznak egyfajta csoportenergiát, amiből ha kimaradsz, az nem tesz jót se neked, se a többieknek. Köszönjük, hogy komolyan veszed ezt!

A következő workshopok időpontjai

Meridiánmasszázs + Akupresszúra (gyakorlati workshop)

(Hogyan vezesd az energiát az emberi szervezetben?)

2024. április 28. (vasárnap) 11:00 – 18:00

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

A workshopot tartja

Nagy Sándor

a Rapid Massage Service vezetője

Figyelem! A létszám limitált!

A következő ‘Tea-tröszt’ filozófiai délután időpontja

 

2024. május 12. (vasárnap) 15:00-19:00

Központi téma:

A Funció és a Struktúra viszonya – Melyikből következik a másik?

 

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Figyelem! A létszám limitált!

Mi mennyibe kerül?

Mi a munkáinkból élünk elsősorban, nem az oktatásból. Utóbbit egy nemes és nagyon fontos küldetésnek érezzük, főleg a mai megtébolyult világban, és mindenki számára szeretnénk biztosítani, nemtől, kortól és társadalmi helyzettől függetlenül. Éppen ezért ahogy képzéseink rendhagyóak, úgy azok honorálása is. 2022-től ez tehát a következőképp működik nálunk.

edzéseken, workshopokon és elméleti tanításokon való részvétel

ADOMÁNY ALAPÚ

‘Tea-tröszt’ filozófiai délutánon való részvétel

INGYENES

Mi van azokkal, akik messze vannak?

Amennyiben messze laksz/laktok és nem áll módotokban Budaörsre járni edzésre és/vagy workshopra, úgy nyitottak vagyunk arra is, hogy adott esetben az országban máshol tartsunk foglalkozásokat. Annyi, hogy előzetes egyeztetés után ennek a megszervezését nektek kell megoldani (étel, ital, hely, és hogy legyenek emberek).

Privát edzések

Ha privát edzésekre szeretnél járni, arra is van lehetőség Budaörsön, 12.000 Ft/90 perc áron, csupán megbeszélés és egyeztetés kérdése.

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Tudtad? Facebook oldalunkon mindenféle ingyenes és hasznos egészségvédő technikát és módszert osztunk meg rendszeresen. Kövess minket, hogy te is tudj szemezgetni ezek közül!

Facebook oldalunk itt