EDZÉSEK, WORKSHOPOK

Kedves Érdeklődő!

Várunk szeretettel iskolánk 3 órás edzésein, ahol saját képességeidnek és szorgalmadnak megfelelő ütemben állhatsz neki megtanulni a Dinamikus Rapid Masszázst. Emellett egész napos, különleges workshopjainkon is szeretettel látunk. Arra kérünk, hogy amennyiben jönnél valamelyik edzésre vagy workshopra, úgy telefonon vagy emailben jelentkezz be rá.

Köszönettel: RMS

A következő edzések időpontjai

2023. május 05 (péntek) 17:00 – 20:00

2023. május 12 (péntek) 17:00 – 20:00

2023. május 13 (szombat) 14:00 – 17:00 (elmélet)

2023. május 13 (szombat) 17:00 – 20:00

2023. május 19 (péntek) 14:00 – 17:00 (elmélet)

2023. május 19 (péntek) 17:00 – 20:00

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Kérünk, hogy pontosan érkezz az edzésekre. Ezek nem egész napos foglalkozások. Az első fél órában olyan fontos felkészítő mozgás- és chi-kung gyakorlatok vannak, amik nem csak a sérülésveszélyt csökkentik le, de létrehoznak egyfajta csoportenergiát, amiből ha kimaradsz, az nem tesz jót se neked, se a többieknek. Köszönjük, hogy komolyan veszed ezt!

Mennyibe kerül?

Mi a munkáinkból élünk elsősorban, nem az oktatásból. Utóbbit egy nemes és nagyon fontos küldetésnek érezzük, főleg a mai megtébolyult világban. Éppen ezért ahogy képzéseink rendhagyóak, úgy azok honorálása is. 2022-től ez tehát a következőképp működik nálunk.

edzéseken való részvétel

ADOMÁNY ALAPÚ

workshopokon való részvétel

KÜLÖN KIÍRVA MINDEN WORKSHOPHOZ (gördíts lejjebb)

A valódi, értékteremtő hagyományok szokásaihoz visszanyúlva – és kicsit megpróbálva ellensúlyozni a korszellemet – a Rapid Masszázs edzéseinken és óráinkon való részvételt azért tettük adomány alapúvá, hogy bárki számára, akinek komolyak a szándékai és valódi, hosszútávú tanulásban gondolkodik, annak elérhető legyen a tudás nemtől, kortól és társadalmi helyzettől függetlenül. Mi így szeretnénk hozzájárulni a világ, az emberek és az értékek helyrebillentéséhez.

Ha tehát komolyan gondolod a tanulást, helyén a szíved és az értékrended, úgy várunk szeretettel rendhagyó óráinkon és edzéseinken.

A következő workshopok időpontjai

Dinamikus Sportmasszázs

(hogyan készíts fel vagy regenerálj egy sportolót a lehető legrövidebb idő alatt a lehető leghatékonyabban)

2023. április 23. (vasárnap) 14:00 – 20:00

Helyszín: 2040, Budaörs, Méhecske u. 9855 (hrsz)

Ár: 20.000 Ft/fő

A workshopot tartja

Nagy Sándor

a Rapid Massage Service vezetője

Figyelem! A létszám limitált!

Mi van azokkal, akik messze vannak?

Amennyiben messze laksz/laktok és nem áll módotokban Budaörsre járni edzésre és/vagy workshopra, úgy nyitottak vagyunk arra is, hogy adott esetben az országban máshol tartsunk foglalkozásokat. Annyi, hogy előzetes egyeztetés után ennek a megszervezését nektek kell megoldani (étel, ital, hely, és hogy legyenek emberek).

Privát edzések

Ha privát edzésekre szeretnél járni, arra is van lehetőség Budaörsön, csupán megbeszélés és egyeztetés kérdése.

dinamikus rapid masszazs irodai masszazs rendezvenymasszazs sportmasszazs szekes masszazs szekmasszazs munkahelyi masszazs masszazs oktatas stresszoldo masszazs manager masszazs konferencia masszazs office massage dynamic rapid massage masszazs tanfolyam legjobb masszazs eros masszazs profi masszazs relax masszazs fejmasszazs sports massage event massage lenduletkoordinacio mozgasergonomia legzesergonomia ergonomia ritmus dinamika gerinctorna tartasjavitas

Tudtad? Facebook oldalunkon mindenféle ingyenes és hasznos egészségvédő technikát és módszert osztunk meg rendszeresen. Kövess minket, hogy te is tudj szemezgetni ezek közül!

Facebook oldalunk itt